Dokazují to i fotografie od jednoho z čtenářů, na nichž hrdina olympiády v Naganu laškuje se striptérkami v jednom z pražských nočních podniků. Zaháněl Dominik Hašek, který je ženatý a má s manželkou Alenou dvě děti, ve společnosti nahých tanečnic zklamání z toho, že ho kouč Vladimír Růžička nevzal na mistrovství světa, kde Češi vybojovali zlaté medaile? Fotografie byly pořízeny 20. května ráno, tedy v den čtvrtfinálového duelu Česko – Finsko.

Hašek na Hrad (nebo alespoň na striptýz)

„Dorazil asi se dvěma nebo třemi dalšími lidmi a už byl slušně pod parou. Když přišel, majitel podniku požádal ostatní hosty, zda by se mohli přesunout do jiné místnosti a všechny dívky se začaly věnovat jenom jeho partičce,“ řekl Blesku čtenář, který fotografie pořídil.

„Samozřejmě vím, o co se jedná. Kamarád po sezoně slavil narozeniny a pozval mě. Nakonec jsme skončili v baru, kde je i striptýz,“ reagoval Hašek, když se ho Blesk na květnový večírek optal.

Fotogalerie
6 fotografií

Došlo i na zakázané uvolnění?

Není pochyb, že si slavný gólman po náročné sezoně párty s přáteli užil. Podle čtenáře se dívky u tyče před jeho očima předháněly v tanečních kreacích a vystavovaly mu své vnady. Rozjařený Dominátor poručil několik lahví pravého šampaňského Moët&Chandon, jehož jedna flaška vyjde na 1900 korun, a s polonahými slečnami byl v kontaktu nejen očima.

„Pamatuji si, že tam byl velký hluk a nebylo rozumět vlastního slova,“ vysvětloval Hašek, proč se k němu na některých fotkách jedna ze striptérek sklání a on jí něco našeptává do ucha. Že by s ní rozebíral pojem zakázané uvolnění?

Dominiku, v Rusku je svlékání u tyče nový sport!

Dominik Hašek začne od září chytat za Spartak Moskva. Když se mu v Rusku zasteskne po tanečnicích u tyče, nebude problém! Striptýz je totiž nová záliba ruských žen. „Po břišních tancích, boxování a dalších způsobech zpevňování těla se v tělocvičnách oddávají výuce svůdných pohybů kolem tyče ženy nejrůznějších profesí. Manažerky, tlumočnice i státní úřednice jsou přesvědčeny, že jde o příjemný sport, který pomáhá ke kráse i lepšímu sebevědomí,“ informovala letos v dubnu státní televize Vesti.

Tyče pro striptýz se prý v moskevských tělocvičnách začaly rozmáhat v posledních dvou letech. „Měli jsme tady cvičebnu pro děti. Teď se tu vyučují dospělé tance. Zájem je velký a to nejen mezi ženami, ale i mezi muži,“ tvrdí majitelka striptýzové školy. Takže, Dominiku, kdybys chtěl vyzkoušet nový sport, tohle je skvělá šance. Se svou obratností bys u tyče určitě vynikal stejně jako v brance!