Pro americkou novinářku Emmu Lee (30) se stalo spojení sexu a internetu návykovou drogou. A to už v devatenácti letech. Ve virtuálním světě mohla být právě tou ženou, po které touží všichni chlapi. "Online jsem neměla nadváhu, nenosila brýle a nechyběly mi komunikační schopnosti. Dokázala jsem flirtovat a přijímat jejich pozornost,“ vysvětluje.

Potom se virtuální hra přelila i do jejího reálného života. Její sexuální náruživost nabrala na obrátkách. „Moje fantazie byla čím dál tím bizarnější a nebezpečnější. Začala jsem organizovat gang bang party. Chlapy jsem využívala jen pro ukojení mojí sexuální neurózy. Ještě se za posledním ani nezavřely dveře, už jsem letěla k počítači, podívat se na další nabídky. Spala jsem s tolika muži, že mi začali splývat do bezmezné, beztvaré mlhy,“ přiznala Emma.

Novinářka mívala anonymní sex třikrát denně. Ráno před prací, rychlovku v hotelu přes polední pauzu a když přišla domů. Po čase se začala sexem živit.

Pocit studu a černé svědomí zaháněla alkoholem. Poslední kapkou bylo, když poskytla orální sex muži v newyorském Central Parku, kde si hrály děti. Rozhodla se léčit.

„Život mi poskytuje mnoho podnětů pro moji závislost na sexu, ale nic není v tomto ohledu tak nebezpečné jako internet. Zatím mu ale úspěšně odolávám,“ dodala Emma.