Staropramen zahájil 12. března dopoledne soutěž ukrytím prvního poukazu na sud poblíž pražského pivovaru. Soutěž běží až do 5. dubna a sudy je možné najít po celé České republice. Možná to příště bude kousek od vás.  Výherci získají celkem 145 sudů piva z portfolia Staropramenu a k tomu ještě speciální ceny od partnerů prémiových skrýší, jimiž jsou restaurace Potrefená Husa, hudební festival Rock for People, pražská O2 Arena a rádio Evropa 2.

Výherce před místem nálezu.
Autor: Staropramen
 

Hledání první prémiové skrýše si soutěžící užili v sobotu 15. 3. V Praze. V restauraci Potrefená Husa v Resslově ulici, v Platnéřské a v Holešovicích dostali po vyslovení správného hesla soutěžní lístek. Jejich úkolem bylo nasbírat v daném čase 3 indicie, které je dovedly až k místu, kde se nacházela skrýš s výhrou. Závěrečná část honu na prémiovou skrýš probíhala na Staroměstském náměstí. Výherce zaslouženě získal poukaz na sud Staropramen Jedenáctky a voucher v hodnotě 2000 Kč na konzumaci v síti restaurací Potrefená husa.

První výherce prémiové ceny.
Autor: Staropramen

Další speciální skrýše můžete hledat již tento pátek s Evropou 2. Zažijte dobrodružství při plnění komplikovanějšího, ale zábavného úkolu. Soutěžící si odnese sud vyladěného piva Staropramen Ležák a další lákavou výhru.

Sledujte facebookový  profil Staropramenu a www.145let.cz a dozvíte se více.