Předveďte příteli "taneček" svého těla, na který jen tak nezapomene. Věděli jste, že striptýz z vás udělá šťastnou bytost? A co víc: šťastná nebudete jen vy, ale i partner. Vaše sebevědomí se zvýší, budete se při hře cítit jako bohyně sexu. Také si splníte tajné přání.

Autor: 

Tipy jak na to:

Samotný akt si musíte předem dobře naplánovat. Když si vše pečlivě promyslíte, budete jistější. Potom může show přinést opravdu nezapomenutelný zážitek.

Určete si místo a čas a nalákejte partnera pod nějakou záminkou domů. Udělejte to ale šikovně, abyste neprozradila, co partnera čeká. Váš přítel musí být příjemně překvapený.

Autor: 

Správná atmosféra je samozřejmě hodně důležitá. Nezapomeňte na detaily. Zážitek vám zpříjemní květiny na stole, svíčky a intimní červené světýlko, které uklidňuje a zároveň naznačuje, že se „bude něco dít“. Předtím, než si začnete užívat, si vypijte s přítelem skleničku alkoholu. Ten vás totiž uvolní.

Nacvičte si erotické svlékání, abyste se potom před partnerem cítila sebevědomě a působila také elegantně. Vyberte se svůdné erotické prádlo, postavte se před zrcadlo a zhodnoťte, jak vypadáte. Sebekritika je velmi důležitá, když shledáte, že jste neodolatelná, potom partnerovi zcela určitě vyrazíte dech.

Autor: 

Módní doplňky:

Boty by měly barvou ladit s dámským spodním prádlem, měly by mít vysoký podpatek a ještě ke všemu by měly být pohodlné.

Spodní prádlo by mělo být nové, partner by ho měl na vás vidět poprvé. Samozřejmostí je, aby barvy byly sladěné. Volte tmavší tóny. Například tmavě červenou nebo temně černou.

Make-up: Vykouzlete svůdný pohled a pusu ku zlíbání. Použijte smyslný parfém.

Další detaily: Vezměte si něco přes spodní prádlo, například košili nebo župan. K hrátkám si připravte šátek a nasaďte si tmavé brýle, které bude partner vnímat jako "sexy detail".

Autor: 

Váš striptýz by neměl být delší než hudební skladba. Soustřeďte se na pohyby, které jste si předtím nacvičovala před zrcadlem. Nikam nespěchejte! Svlékejte si kousek po kousku úplně pomalu.

Autor: 

S partnerem udržujte oční kontakt. Hlaďte partnera pohledem nebo na něj vyzývavě a svůdně mrkejte. Popusťte uzdu své fantazii a dotýkejte se svého těla tak, aby si partner přál, aby to nebyly vaše ruce, ale jeho, které vás smyslně dráždí.

Autor: 

Hrajte si jednotlivě s každým kouskem oblečení. Ukazujte části svého těla a potom je znovu zakryjte – tím budete stupňovat partnerovu chuť na sex, který bude po striptýzu následovat.