Není divu, že v ženských očích jako ideální milenec ztratil veškerý kredit. Jenže podle americké sexuoložky Val Sampson si mohou i ženy rychlovky zamilovat. Důležitá je však příprava na ně. Sexuálně se stimulovat celý den.

Odbornice spolupracující se společností Durex míní, že je nemožné po ženě chtít, aby se po návratu domů vrhla okamžitě na partnera, když předtím měla perný den v práci, strávila hodinu v zacpané dopravě a táhne na svých bedrech nákupy pro celou rodinu.

"O čem musíte přemýšlet, když chcete mít divoký a rychlý sex, když přijdete domů, je, že se musíte správně načasovat," tvrdí sexuoložka Sampson.

"Pokud měla žena příšernou cestu z práce a zapadl jí podpatek do škvíry v chodníku, nemá rozhodně náladu na sex. Musíte o sexu přemýšlet celý den předtím. Ideálně je čtyřiadvacet hodin před akcí a doslova se probudit už s představou sexu. Když tomu otevřete svou mysl, vše ostatní už půjde samo," míní sexuoložka.

To se podle ní týká mnohdy i samotných pánů, kterým však stačí v přípravě na sex kratší perioda.

"Naprosto zásadním tipem pro ženy je, že je většinou dostane nejvíc to, co slyší a o čem přemýšlí. Takže by jí měl partner posílat sexy smsky, zavolat jí během dne a říct jí něco sexy, říct jí, jak je krásna, úžasná a jak po ní muž touží. Také pomáhá čtení erotické fikce… Dobrý rychlý sex je prostě pouze o načasování," dokončila recept na rychlovku Sampson.