Pracoval na zfalšované osvědčení jako asistent lékaře na klinice v Bavorsku. Za to byl minulý týden odsouzen na tři roky vězení.

Teď hrozí devětadvacetiletému Christianu E. další nepříjemnost. Údajně se dopouštěl jako falešný doktor podivných hrátek…

Vykutálený Christian (29) si zfalšoval diplom, aprobaci a dokonce si přisoudil dva doktorské tituly!

255269:gallery:true:true

To si v každém případě myslí prostitutka Elvira (27, její jméno změněno), která byla s Christianem pravidelně v kontaktu.

"V březnu 2007 jsme se poznali na internetu," vypráví Elvira. "Napsal mi, že se zajímá o trojku." Kolem 250 eur zaplatil za hrátky ve třech. Blondýnka k tomu dodává: "Objednával si mě celý půlrok aspoň jednou týdně."

Sex na klinice?

Prostitutka vypráví pohádku o falešném doktorovi, který si ji objednával dokonce na kliniku! "Chtěl dělat sexík v chirurgické ambulanci."

Co je ale šokující: falešný doktor si v pracovní době odskočil v záchranném voze. Prostitutka Elvira přiznala: "Záchranku zaparkoval přímo před dveřmi podniku." On to ale popírá: "Určitě jsem nebyl v bordelu jako lékař s pohotovostním autem." Proti této výpovědi jsou ale další svědectví, které potvrzují, že Elvira mluví pravdu.

Elvira má na levém prsu piercing. „To mi udělal Christian. Přinesl omamující prostředky a svázal mě. Byla jsem hrozně nervózní, a tak jsme se ho zeptala, jestli je doopravdy lékař. A on mi řekl, že ne.“

A co říká na obvinění Christian? O sexu na klinice mu prý není nic známo a také nikomu piercing nedělal.