Pánové jsou při měření penisu něco jako rybáři při odhadování délky svých úlovků. Jejich nadsazeným mírám ale odzvonilo. Stačí jim totiž navléct nový kondom Condometric od společnosti Curiosite a je jasno. Latexová ochrana totiž obsahuje přesné měřítko, které dokáže ocejchovat úd dlouhý až 25 centimetrů. Takže se do něj vleze 99 procent všech pánů. Dáma si před bezpečnou souloží může ověřit, s jakým kalibrem má tu čest.

Condometric obsahuje měřítko jak v centimetrech, tak v palcích. Navíc se dá pořídit s limetkovou, třešňovou a banánovou vůní. K dostání by v Evropě měly být kondomy od počátku nového roku.

Inkoustové měřítko je speciální technologií zapuštěno do stěny kondomu a nedotýká se tedy ani pokožky penisu, ani vaginální sliznice. Splňuje tak bezpečnostní a zdravotní normy Evropské unie.

Kondom Condometric je pouze pro skutečné chlapy, kteří se nebojí pohlédnout pravdě do očí a záleží jim při sexu na více než jen velikosti svého mužství. Není se za co stydět, a to si myslí také většina žen, která chvástaly moc nemusí.

"Je jasné, že si tyto kondomy budou kupovat jen velmi dobře vyvinutí pánové, kteří však nepotřebují nic měřit," píše s nelibými poznámkami na blogu jeden z ješitů.

"Právě mě opustila přítelkyně. Kdo ksakru přišel s tímto debilním nápadem? Moje přítelkyně a její kamarádky si koupily prototyp tohoto kondomu a pak se setkaly, aby srovnaly výsledky. To není vůbec legrační," zlobil se jiný zhrzený muž, jehož opustila žena právě kvůli velikosti pyje. U něj se však nabízí otázka, zda mu kondom spíš nevykonal službu, když mu odhalil, jak skutečné city k němu jeho partnerka chovala a co je pro ni ve vztahu podstatné.

"Pokud berete velikost svého penisu příliš vážně, asi zavřete raději oči a nebudete schopni užít si skutečnou hodnotu své sexuální identity," komentoval odmítavé postoje mužů mluvčí společnosti Curiosite.