Domenica zemřela minulý týden ve čtvrtek v hamburské nemocnici Altona. Bylo jí 63 let. "Domenica měla problémy s plícemi a cukrovkou," potvrdili její přátelé.

K nejstaršímu povolání na světě se dostala přes svého manžela, který byl majitel nevěstince (poznala ho v sedmnácti letech). Manželství dopadlo ale tragicky - muž se zastřelil přímo před očima své manželky.

V Hamburku se Domenica proslavila jako žena, která neodmítne žádnou sexuální praktiku, takže je jasné, že němečtí muži si ji velmi oblíbili.

"Měla jsem všechno. Mí klienti pocházeli ze všech vrstev. Kňučeli, žebrali, žadonili, vyhrožovali, byli milí, hodní, bohatí, chudí, mladí, staří. Nevím, co by mi ještě chybělo," přiznala kdysi Domenica. Někteří muži jí dokonce psali básně.

V devadesátých letech pověsila své řemeslo na hřebík a pracovala jako sociální pracovnice. Starala se zejména o mladičké feťačky.

O pár let později to vzdala. "Zemřelo mi 12 holek na předávkování a na AIDS, jednu zabili, už to nevydržím," řekla hamburskému deníku Morgenpost.