DISKUSE K ČLÁNKU

akrapaz:Nejslavnější holka Německa nebyla Domenica, ale Rosemarie Nitribit, která žila ve Frankfurtu a nakonec byla zavražděna, jelikož pořizovala od klientů nahrávky, kterými je pak chtěla vydírat. Němci o tom natočili film pod názvem "Dívka Rosemarie", kterou ztvárnila Nadja Tillerová.

(20. 02. 2009 16:07)

akrapaz:Domenica se narodila v Itálii, její otec byl cukrářem, který v 50. letech odešel do Německa. A jelikož se narodila v neděli, dal jí otec jméno Domenica, což italsky znamená neděle. Její životní příběh by stačil tak na 2 životy. Měl jsem možnost ji poznat osobně - ne jako zákazník - nýbrž jako člověka, který pomáhal v nouzi lidem, aniž by očekával nějakou odměnu. Mnohým holkám z ulice poskytla ubytování v jejím bytě - za odměnu ji některé i okradly. když zkončila svoji kariéru v Herbertstraße otevřela si vlastní hospodu v hamburské čtvrti St. Pauli s názvem Fick (Mrd). Jenže tamější hosté tam chodili ji pouze očumovat a osahávat, takže za rok hospodu zavřela. Odešla na venkov, kde měla svůj dům, který ovšem vyžtadoval nutné opravy, takže ho prodala a vrátila se do Hamburku. Jeden její nejbližší přítel ji navštívil v den smrti v nemocnici, držel ji za ruku a prosil "Princezno, neodcházej, zůstaň tu ještě s námi", jenže tuto prosbu už Domenica neslyšela-

(20. 02. 2009 14:10)

1971: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 02. 2009 06:26)

lipno:měl krásnou ženu a přesto se zařadil do fronty těch, co si chtěli namočit Kašpárka

(17. 02. 2009 20:25)

zdeny:naucte se napred bud nemecky, nebo cesky, a pak teprv v nektere z techto reci diskutujte.

(17. 02. 2009 18:15)

hana:Ano ano, picha Hamburka byla ale asi jen pro jeji Freier.... nevim proc se vubec takovou zenskou zabyvat! Co dokazala? Nic! Jeste jsem nenasla nic, co bych na ni obdivovala. eine ganz normale Hure, die nichtmal hübsch oder schlau war! Na ja....

(17. 02. 2009 13:59)

akrapaz:Tak se předveď ty, rádoby cudná ženská. Domenica byla osobnost, na kterou nikdo jen tak rychle nezapomene - nehledě na její lidský charakter, kdy pomáhala cizím lidem, poskytla jim v nouzi i ubytování, za odměnu ji vykradli. Měl jsem možnost ji poznat osobně - ale ne jako zákazník, nýbrž jako přítel. Zatímco ty jsi tady vyblila jen nadávky, byla ona pro mě člověkem se srdcem na pravém místě..

(20. 02. 2009 14:01)

popleta:Ona byla píchou Hamburka

(17. 02. 2009 11:16)

niko:myslim ze jsou i znamejsi prostitutky teri zemreli.

(17. 02. 2009 11:18)

ivanek:Prostitutkou byt do 65 let.pane jo.

(17. 02. 2009 11:15)

mareknovy:vsechno spatne se nastesti delo kolem ni a ne s ní.takze aspon ze tak.

(17. 02. 2009 11:14)

robertk:Jak pisi,ona toho ma taky hodne za sebou.

(17. 02. 2009 11:13)