V případě Belly však nejde o zálibu, ale prokletí, kvůli kterému už o partnera přišla. Trpí totiž záhadnou nemocí přezdívanou »sexsomnie«, která ji nutí neustále se v noci uspokojovat…

Belle je pohledná žena, ale kvůli své sexuální poruše přišla o partnera
Autor: profimedia.cz

Bella poprvé zjistila, že trpí masturbační poruchou, v roce 1999, kdy se ji bez skrupulí zeptal její přítel Justin (47). „Z ničehonic mi položil otázku, proč si se sebou hraji v noci. Popřela jsem to, protože jsem si nic nepamatovala,“ říká Belle. Justin se ale s tímto faktem nedokázal smířit a krásnou blondýnku kvůli onanii ve spánku opustil. „Nikdy mi opravdu nevěřil, že nemám kontrolu nad nočním uspokojováním. Myslel si, že mi nevyhovuje,“ dodává smutně žena. Belle tak zamířila k doktorům, aby ji vyšetřili, co s ní je.

Podstoupila hypnoterapii i sexuální poradenství, ale nic z toho nepomohlo. Po vyšetření mozku předepsali doktoři Belle léky na uvolnění svalů, které začaly pomáhat. Žena ale nechtěla být celý život pod léky způsobujícími útlum organismu, a tak se je rozhodla nebrat. Úleva od neznámé nemoci ale nakonec přišla, když zjistila, že není sama, kdo »sexsomnií« trpí.

„Vědět, že nejsem sama, bylo obrovské vysvobození. Mluvila jsem se stovkami žen i mužů, kteří trpí stejnou nemocí jako já,“ říká Bella. „Nyní jsem konečně se sebou spokojená. Máme skvělou práci, přátele a opravdu si užívám život,“ uzavírá.