5. Posílej jí jenom textovky

Ženy stále chtějí, abychom jim telefonovali, i když žijeme v digitálním věku a komunikujeme hlavně přes facebook nebo skype. Když jí budeš posílat jenom textovky a neozveš se, mlžeš poslat taky jednu zprávu sám sobě. Bude znít: Proč jsem jí sakra nezavolal?

 

4. Volej jim jen když jsi namol

Když jí nevoláte, naštve se a když jí zavoláte po několika panácích, neštve se ještě víc. Jednou vám to možná projde, ale podruhý a potřetí se vám to vrátí jako bumerang třeba i s několikatýdením zpožděním.

 

3. Pošli jí textovku za tři měsíce

Pamatuj si, že ta krasavice, kterou si potkal před čtvrt rokem na večírku, nebude skákat radostí, že jí teď najednou voláš. Když řekneš pravdu, tedy že jsi jí měl uloženou v telefonu pod jménem, které sis nepamatoval, všechn o ještě zhoršíš.

 

2. Nevolej jí vůbec a nebrat telefony

Posílat jen občasné textovky je špatné, ještě horší je volat jí jen po několika panácích a úplně nejhorší varianta je pít panáky a nevolat vůbec, i když ona vám volá každých pět minut.

1. Jakákoliv manipulace s jejím mobilem

To nejhorší jsem si nechali nakonec. Pro ženy a dívky je mobil něco mezi módním doplňkem, panenkou a růžencem. Jeho důležitost poznáte, když jí ho někam schováte. "Kde mám mobil? Prozvoň mě?" A pak předstírejte, že jí prozváníte. I když nemůže vědět, že jste jí ho schoval vy, uvidíte, že se to obrátí proti vám.