Příliš si to nepatuji, ale bylo to něco jako nějaká jóga nebo jiná forma duchovního svičení. Jde to? A pak mám ještě jeden dotaz: Lze penis zvětšit pravidleným sexem, nebo jinou formou posilování? Děkuji za odpověď. Nickolaj, Praha

Doktor Zvíře: Nejprve k Tvé první otázce: Lze zvětšit penis jógou? Než se dozvíš odpověď, poprosím tě o jeden pokus. Častým postupem v duchovních cvičeních bývá soustředění se na pupík. Zkus se soustředit na svůj penis.

Zavři oči a mysli jen na něj. Oprosti se od ostatních částí těla, jako jsou třeba ramena, břicho, hýždě, a ano, i opust i svá varlata. Ukrajuj se po kouscích, až zbyde jen ten škrhola. Máš to?

Galaxie

Teď když jsme u jádra pudla, soustřeď se jen na něj. Celý vesmír, hvězdy, planety, černé díry, celé galaxie se otáčí kolem Tvého penisu. Ano, i všechna slunce světa svítí jen pro něj. Máš to?

Teď, když je Tvůj penis bodem, po kterém volal Archimedes, tento mistr vytlačování, pokus se i Ty vytlačit.

Nač je Ti celý penis? Stačí žalud. Nač je Ti žalud? Vždyť je to jen nosič energetických bodů, vlastně jakásí aura, duch nad hmotou. Máš to?

Význam

Pokud ses dostal až sem, pak se celý vesmír otáčí kolem energetického bodu. Vzdálenosti, natož velikosti, postrádají příčiny i významu.

Takže má odpověď na Tvou otázku zní: Z duchovního hlediska na velikosti penisu nezáleží a proto ji nelze ani změnit. Tedy: Meditací si penis ani nezvětšíš, ani nezmenšíš. Síly i toho nejusilovnějšího meditátora stačí jen na to, aby nezměnil vůbec nic.

Rada

Aby to bylo napínavé, na Tvou druhou otázku, tedy zda-li si můžeš zvětšit penis posilováním, odpovím příště, tedy zde 6. května.

Mnoho zdaru přeje, Doktor Zvíře

P.S.: Pokud toužíš po větším penisu kvůli tomu, že to chtěla Tvá partnerka, pak by bylo lepší se s ní rozejít, protože Ti nerozumí. Najdi si raději nějakou mladší a hravější.

Své otázky do Úchylné poradny pište na adresu online@blesk.cz