Svou druhou misi jsem uskutečnil desti dnech, naposledy o tomto víkendu, tedy ve dnech 11. a 12. května 2011 v širším centru. Nevyhýbal jsem se ani kontaktu se zahraničními turistkami.

Do karet mi hrálo počasí. většinou svítilo slunce, ale také pršelo, díky čemuž vzniklo mnoho intimních rozhovorů pod dvěma, případně jedním deštníkem.

Můj plán byl oslovit 100 žen, plán jsem splnil na 120%. Jednou z předpokladů výzkumu bylo, že nebudu dotěrný, nesmím nikoho k ničemu nutit. Jde o statistiku.

Pro úplnost: Je mi 26 let, kamarád mi půjčil byt na Národní, tedy v centru. Jsem průměrně pohledný, oholený, vyzbrojen nevtíravým parfémem. Měl na sobě jsem dlouhé volné kalhoty a šedou košili. Na krku fotoaparát s velmi dlouhým objektivem, v ruce černý deštník. Domluvím se jakž takž anglicky a německy.

Osloveným ženám bylo mězi 20 a 40 lety. Má úvodní otázka (opening) zněla: "Ahoj, jsi v Praze poprvé?" Linku rozhovoru jsem vedl přes umělecké fotografie s postupným zacílením na poptávku po erotické službě.

Zde jsou vásledky:

Osloveno...........................................120 dívek
Do ateliéru se mnou šlo........................28 dívek
Fotografování se zúčastnilo...................22 dívek
Svléklo se...........................................19 dívek
Sex....................................................15 dívek

Byl jsem tedy úspěšný ve 12 % případů, tedy 12 čísel za 10 dní. Děkuji, Oskar Loudil, erotický vědec.

Doktor Zvíře: Snaživý Oskare, děkuji za hodnotná fakta, pokračuj ve svém výzkumu a výsledky mi pravidelně posílej. Důsledně se drž souhlasu dívek se spoluprací, nejlepší by bylo mít souhlas písemně.

Své otázky do poradnym případně podobné zkušenosti a postřehy pište na adresu online@blesk.cz