"Maso i chuť koňského penisu jsou příjemné a je to také dobré pro zdraví," prohlašuje Siao Šan, potomek starého rodu kuchařů.
Penis a varlata z osla, kozla, psa, býka či jelena tvoří ragú, které v přepočtu za 3600 Kč nabízí ve své pekingské restauraci. Ochutnat je tu možno rovněž pohlavní orgány berana, jaka, ale také hada či tuleně. Vystaveny jsou na skleněném podnosu na listech hlávkového salátu.
Podle vedoucí pracovnice jediného specializovaného čínského řetězce restaurací Kuo-li-čuang je tento nezvyklý jídelníček velmi populární, zejména mezi podnikateli a úředníky.
Většinu zákazníků tvoří muži v nejlepších letech, kteří doufají, že se jim díky těmto pokrmům podaří zvýšit sexuální výkonnost.
Divoký pes je jediná potravina, kterou pekingský restaurant dováží. Je to také jediné zvíře, které má v penisu kost: tu po odstranění masa nabízejí po jídle zákazníkům v malé červené krabičce.