Karolína alias Daisy časem rozhodně nemrhá. Už teď má na svém kontě stovku erotických filmů pro dospělé. Z toho ale její matka, známá politička, vůbec není nadšená. Ve své pozici má teď z ostudy kabát!

„Internetem kolují fotografie a video s obsahem pro dospělé, ve kterém bohužel vystupuje moje nejstarší dcera. Neprovedla žádný trestný čin, je ze zákona dospělá a sama si je dobře vědoma, že se stala aktérem něčeho, za co bude nejspíše ještě dlouhá léta pykat,“ píše v dopise občanům, který v reakci na skandál kolem své dcery pověsila na webové stránky města místostarostka.

„Nastěhovala se ke svému příteli a měla pocit, že přesně to je podoba dospělosti. Ve své nezralosti nemohla ještě vědět, ze soužití dvou lidí vyžaduje něco víc, než jen schopnost se dobře bavit. Přestože jsem s jejím rozhodnutím bytostně nesouhlasila, její názor jsem musela respektovat. Postupně přestala komunikovat se mnou i s ostatními členy rodiny. Odcizování se neustále prohlubovalo, až s námi přestala mluvit úplně,“ pokračuje s vysvětlováním.

Jenomže podle Karolíny na tom není pravdy skoro nic! „Moje máma lže. Já jsem nepřestala mluvit s rodinou, komunikovat přestala ona! Začala se chovat, jako kdybych vůbec neexistovala. Nesnesla totiž, že jsem se od ní odstěhovala a žiju s přítelem Tomášem (20). To, že jsem šla do porna, byla svým způsobem i pomsta jí,“ řekla Blesku Karolína.

Vše o Daisy Lee čtěte zde >>>

Fotogalerie
8 fotografií