Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máte děti a sex už ne? 11 zásad, jak si nenechat zkazit sex dětmi

/
  • Máte děti a sex už ne?
    24. března 2017 ● 12:08

    Nejdříve se milujeme, abychom měli děti. A pak se často nemilujeme, protože máme děti. Jak to udělat, aby se z našich vztahů kvůli prckům nevytratila intimita a z kdysi žhavé dvojice se nestaly dvě vyhořelé planety putující vesmírem, čekající na znovuobjevení?

  • 1.

    1. Zbavte se jich

    I když máte babybox hned za rohem, takhle radikálně to nemyslíme. Jen prostě vaše zlatíčka co nejdříve vyexpedujte do vlastního pokoje, pokud tedy nebydlíte v garsonce.

    Zbavte se jich
    Autor: iStock.com

  • 2.

    2. Nevnímejte pláč

    Pokud začne zdravé dítě ve vedlejším pokoji naříkat na konci milostných hrátek, prostě to dokončete, ono to těch pár desítek vteřin nebo několik minut bez vás ještě vydrží. Zato partner/ka by vám časem mohl/a utéct.

    Nevnímejte pláč
    Autor: shutterstock.com

  • 3.

    3. Zamykejte se

    Ložnice má dveře, dveře mají zámek a ten je dobré čas od času použít. Dětem vysvětlete, že taky občas potřebujete být sami a nenechat se rušit, stejně jako děti nechtějí být rušeny při hraní.

    Zamykejte se
    Autor: shutterstock.com

  • 4.

    4. Pusťte si hudbu

    Hlavně potichu, aby děti nic neslyšely, zní často v ložnicích. Někdy to může být fajn, ale pokud se nemůžete plně projevit a užít si to dlouhodobě, okrádáte sami sebe. Co třeba pustit dostatečně nahlas nějakou muziku, která vše přehluší, nebo to s ní alespoň splyne?

    Mami, tati, co tam děláte?
    Autor: Profimedia.cz, scom

  • 5.

    5. Izolujte se

    Většina staveb trpí nedostatečnou zvukovou izolací. Nákladnější variantou je pořídit si dodatečnou izolaci, levnější je například postavení nábytku ke stěně sousedící s dětským pokojíkem.

    Izolujte se
    Autor: Shutterstock

  • 6.

    6. Volte správný čas

    U malých dětí obvykle platí, že první tři hodiny spí jako zabité. A přesně to je ta chvíle, kterou je třeba využít a užít si.

    Volte správný čas
    Autor: iStock.com

  • 7.

    7. Experimentujte

    Nikde není psáno, že k sexu je určena jen ložnice. Zamknout se můžete třeba v koupelně – zvuk sprchy leccos zamaskuje, o ždímající pračce nemluvě.

    Experimentujte
    Autor: Shutterstock

  • 8.

    8. Vyrazte do přírody

    Někdy je prostě jedinou možností vyklizení bojiště. V takovém případě lze zavzpomínat na sexuální prvopočátky a vyrazit do přírody. Jen si dejte pozor na stále rozšířenější fotopasti a webové kamery…

    Vyrazte do přírody
    Autor: Shutterstock

  • 9.

    9. Stanovte si režim

    Není to úplně romantické, ale praktické. Prostě si naplánujte, kdy chcete mít – s ohledem na děti, práci, koníčky atd. – sex, a dodržujte to. Jinak hrozí odcizení, nespokojenost a rozpad vztahu.

    Stanovte si režim
    Autor: Shutterstock.com

  • 10.

    10. Úskok stranou

    Samozřejmě je ještě jedna možnost, jak si pánové mohou užít sex a neřešit vřískající děti za dveřmi – užít si jinde s někým jiným než s jejich maminkou. U takové varianty ale reálně hrozí, že se záhy i s milenkou ocitnete v úplně stejné situaci…

    Mami, tati, co tam děláte?
    Autor: Profimedia.cz, scom

  • 11.

    11. Kupte dětem bubny

    Kupte svým dětem bubny, a když budou cvičit, máte příležitost k hlasitému milostnému dovádění. Má to navíc bonus. Děti se budou chlubit, že mají tak chápavé rodiče.

    Kupte dětem bubny
    Autor: Shutterstock.com

    Fotogalerie
    12 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

malavelka: Když toéto řešíte na internetu, tak to je začátek konce, nebo spíše už konec. 

(29. 07. 2017 14:31)

jakub.nova...@...: Kdo má děti, tak ví že čas a chuť na sex je sporadická. Když je chuť tak neni čas a naopak. My to řešíme zcela jednoduše. Když je čas, tak jsme si zobstarali toto http://www.intimniporadna.cz/arginmax/ a chuť přijde za pár minut. To nám pomáhá ostatně v kontaktu jako před 20ti lety.

(29. 03. 2017 12:18)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy