Třiadvacetiletá Amanda McLaughlin zažila v roce 2013 šok. Po sérii vyšetření jí doktoři diagnostikovali persistent genital arousal disorder neboli PGAD, po česku syndrom permanentního sexuálního vzrušení. Kvůli němu se nemůže soustředit ani pořádně pracovat.

Není to legrace být pořád vzrušená. Chtěli byste mít erekci celý den všech sedm dní v týdnu? Nemyslím si. Je to nonstop,“ řekla sama Amanda.  Ta začala zjišťovat, že s ní není něco v pořádku v pubertě. Její maminka si s tím ale nevěděla rady. Její stav se pomalu, ale jistě zhoršoval.

Všichni si mysleli, že je závislá na sexu. Nikdo nevěděl, co s ní je. Mysleli jsme si, že je čarodějnice. Upřímně, tehdy jsem si myslela, že je hypochondr. Stále se cítím vinná. Pochyboval jsem o vlastní dceři,“ řekla maminka Victoria.

Kvůli tomu měla žena i problémy seznámit se. Na svoji nemoc vyzkoušela 30 různých léků. „Vztahy jsou velmi obtožné, když máte tuto nemoc,“ přiznala Amanda. Naštěstí se seznámila s tím pravým. „Jojo mě nikdy nesoudil nebo nedonutil mě se cítit správně špatně,“ řekla Amanda o svém příteli. 

Fotogalerie
17 fotografií

Sex na veřejnosti: