Single život si užíva stále více žen

Mnoho lidí si užívá život coby single plnými doušky. Když jde ale o sex a erotiku panuje ve společnosti stále ještě běžná představa klasického vztahu. Přitom je sex považován jako legitimní a společensky akceptovatelný pouze ve vztahu.

Autor: www.thecasuallounge.cz

Pro lidi žijící jako single to znamená, že aby si mohli vychutnat noc plnou vášně, musí se uvázat do „vztahu“, aby neuráželi své okolí.  Zato by se ale museli vzdát svého života jako single, což je však proti jejich přesvědčení.

Registrovat zdarma na www.thecasuallounge.cz

Nový životní trend

Co tedy dělat, když chce člověk coby single uspokojit své erotické fantazie a potřeby a přesto zůstat single? Nový životní trend, který spojuje lidi se stejnými zálibami, se nazývá casual dating – a to zcela nezávazně. Na této vedoucí casual dating platformě www.TheCasualLounge.cz hledají jak ženy, tak muži každého věku perfektní mix vztahu na jednu noc a dlouhodobého vztahu. Ten správný mix volnosti a závazků.

Autor: www.thecasuallounge.cz

Registrovat zdarma na www.thecasuallounge.cz

Sex bez zábran

Tento rok se na TheCascualLounge.cz registrovalo dokonce již více žen než mužů. To dokazuje, jak si právě ženy osvojily tuto svobodu a bez zábran si užívají sexu. „Právě já jako žena využívám tento portál aktivně, abych mohla bezstarostně a naplno prožívat své erotické fantazie“, prozradila Eliška. Jsou to muži a ženy, kteří vědí, co chtějí: a to erotická dobrodružství bez závazků.

Další informace a přihlášení na: www.thecasuallounge.cz