Tyč spadla i s rozdováděným Lewisem mezi přítomné dámy a udeřila stařenku (75) do hlavy. Náraz byl tak silný, že ji knokautoval. Radost a smích v klubu se vzápětí změnily v křik a pláč. Sám Lewis si při pádu zlomil nadvakrát nohu a na svlékání na pódiu může na nějaký čas zapomenout.

Babička i striptér vypadali, že jsou po smrti

Oba leželi na zemi a nehýbali se. Bylo to děsivé, protože oba vypadali jako mrtví. Spousta přítomných byla traumatizována a propukla v pláč,“ řekla svědkyně The Sun. „Ta paní byla v druhé řadě a my jsme byly za ní. Striptér skočil na tyč, ale vytrhla se ze stropu. Ten chlap i tyč spadli na zem a zasáhli ženu do hlavy,“ dodala.

Zraněná žena byla v klubu na rozlučce se svobodou, protože se vdává její vnučka. „Nebylo jasné, zda starší žena má zlomený krk nebo dostala infarkt, ale záchranáři jí nasadili oporu krku a museli použít defibrilátor,“ řekla další návštěvnice webu Daily Mail. Z klubu odešla po asi 40 minutách, ale pláč uvnitř stále neutichal.

Důchodkyně se z toho dostane

I když byl Lewis v nevyslovitelných bolestech, staral se o publikum. „Zraněný muž se více zajímal o publikum než o sebe, i když byl ve viditelné agonii,“ vypověděla návštěvnice Janine Scuttová. Podle mluvčí mužské striptýzové formace Dreamboys Kirsty Shawové-Raynerové se žena zotaví. „Naštěstí bude v pořádku, ale nedopadlo to tak, jak si představovala,“ prohlásila.

Fotogalerie
6 fotografií