Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Prdelky, kam se podíváš! Studenti se fotili nazí před univerzitou kvůli soutěži o nejlepší zadek

Autor: shp - 
6. prosince 2020
08:31

Studenti prestižní anglické Univerzity Cambridge šli donaha. Proč? Chtěli pořádně ukázat své zadnice. Důvodem jejich odhalování na veřejnosti však nebyl jenom exhibicionismus, jde totiž o soutěž Nejlepší zadek, kterou uspořádaly studentské noviny The Tab.

Zadnice všech tvarů, velikostí a barev ochotně ukázali studenti Univerzity Cambridge. Většina z nich šla úplně donaha, ale například studentky Alice a Elsie si na hlavy nasadily slušivé Santovy čapky, aby podpořily vánoční náladu.

Studentka Clemmie zase šokovala tím, že se nesvlékla venku, ale přímo uprostřed školní knihovny. Konkurence je veliká a pěkných ženských i mužských zadků je v soutěži přihlášena spousta. Vítěz bude vyhlášen o víkendu.

Prdelky v síni slávy

Ani pandemie nezastaví cambridgeské studenty od svlečení jejich oděvů kvůli šanci na umístění do síně slávy Nejlepších cambridgeských zadků The Tab. Teď je tu ten moment, na který jste všichni čekali,“ uvedly noviny humorně podle Daily Mailu. Tak kdo s koho?

V galerii naleznete spoustu dalších naháčů!

Islandskou veřejnost před nedávnem šokovala nudistická reklama od Novy

Video  Naháči všech tvarů a velikostí šokovali veřejnost v reklamě od Novy. Vysílala se v hlavním čase  - Nova
Video se připravuje ...

NovyZakon ( 6. prosince 2020 17:43 )

Něco jako - polibte nám p-del, nýmandi -)

Jelimanek ( 6. prosince 2020 14:38 )

Takže Blesk může napsat "Prðelky, kam se podíváš..." ale moje "...co z těch prðelek..." už cenzuruje jako "***ek", to je vrchol pokrytectví

Jelimanek ( 6. prosince 2020 14:28 )

Ale to co z těch ***ek vylejzá už zas taková krása není, aneb jak praví básník, Ho*no smrdí vždycky (napsal Jaroslav Vrchlický)

Desterz ( 6. prosince 2020 09:25 )

Myslím, že titulek by měl znít asi jinak: celá republika je v p..eli, kam se člověk podívá! Pak by měl aspoň hodnotu jako politická parodie...

Zobrazit celou diskusi