Ráno do práce, pak nakoupit, uvařit, postarat se o děti a večer padnout do postele a spát.

Pokud i vaše dny vypadají takto, nebylo by se čemu divit, kdyby vám na sex nezbýval čas. A možná ani síly. Řešením pro takto povinnostmi vytížené páry může být sex na rychlovku.

Kde?
Rychlovka může proběhnout téměř na jakémkoli místě, které poskytne alespoň minimum soukromí. Mezi nejčastěji využívaná místa patří sprchové kouty, kuchyňské linky, záchody a kancelářské stoly.

Kdy?
Sexuálně náruživé páry, které si rychlovky oblíbily, se otázkou KDY nezabývají. Dělají to pokaždé, když přijde chuť. V zaměstnání v polední pauze, doma během přípravy večeře, na služební cestě v autě a na večírku často chodí na toaletu společně.

Jak?
Rychle dosáhnout orgasmu nemusí být pro každého zrovna snadné. Aby to šlo co nejlépe, doporučuje se zhluboka a rychle dýchat, oddávat se své fantazii a sexuálním představám, a najít si pohodlnou polohu. Ženě může cestu k orgasmu usnadnit také pravidelné stahování hýždí a napínání stehenních svalů, díky čemuž se do pochva rychleji prokrví, a tak snadněji dosáhne vrcholu.

Proč?

Sex, který proběhne během několika mála minut, je nejen ideálním řešením pro partnery, kteří mají permanentně málo volného času, ale zároveň v sobě nese jisté dobrodružství. Člověk po psychické stránce mládne, což pomáhá k udržení celkového optimismu. Pro páry, které jsou spolu již delší dobu, může být rychlovka také jistou záchranou před stereotypem.

Co radí psycholog?

Vojtěch Benda, specialista na partnerské vztahy, rychlovky schvaluje. "Párům, které jsou velmi zaměstnané, bych doporučil, aby si na tento způsob milování zvykly. Zbaví se tak snadněji každodenního stresu a navíc, pokud se sexu oddávají před odchodem do práce, nebo dokonce v práci, lze to považovat i za motivaci k větším výkonům ve své profesi," říká.