Steven Watts v nové biografické knížce o vydavateli prestižního erotického časopisu uvádí, že měl v minulosti dokonce sex s mužem a nezdráhal se souložit ve čtyřech se svým bratrem a jeho manželkou.

"Ke čtyřce skutečně došlo s bratrem Keithem a jeho ženou Rae jednoho večera. Ale když Millie, Hugova první manželka, vycouvala z toho, že by měla souložit s Keithem, Hugh se se svou švagrovou vyspal," tvrdí Watts ve své knize Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream (Pan Playboy: Hugh Hefner a americký sen).

Miliardář žijící v Los Angeles se třemi mladými ženami ale jednou také zakusil, jak se kope za tým z druhého břehu a užil si orální sex s mužem.

"Hefnerova žízeň po různých sexuálních zážitcích byla tak silná, že měl dokonce jednou homosexuální zkušenost. Jednoho večera v ulicích Chicaga dostal nabídku a řekl si: ´K sakru!´ A určitě vím jen to, že mu ten chlap poskytl orální uspokojení," uvádí dále Watts.

Hugh dal autorovi plné právo vytvořit biografii a zpřístupnil mu všechny své osobní dokumenty. Sám pak o knize prohlásil: "Je to nejspolehlivější kniha, která o mě byla kdy napsána – všechno je to v zásadě pravda."