Co se stalo v motelu s krásnou Anjou (20)?

Anjin milenec pracuje v Německu v jednom z nejznámějších muzeií jako vedoucí projektů. Nikdo by to do něj neřekl, přesto odborník na přírodu Michael F. (37) vedl dvojí život. Přes den vědec, ve svém volnu fotograf sadomasochistických scén.

Nevinné plány

Dvoupokojový apartmán číslo jedna v prvním poschodí si Michael F. z Mainz zamluvil na víkend. Chtěl si se svou milenkou Anjou (20) pořádně užít. Evidentně došlo mezi vědcem a fotomodelkou k bizarním hrátkám plných sexu. Bohužel, mladá žena víkend nepřežila. Její přítel Michael z místa činu zmizel.

Anja byla modelka a milenka Michaela F. Teď je Anja (+20) mrtvá. Záhadnou smrt vyšetřuje policie z Postupimi.

Otřesný nález

V motelu, ve kterém bylo dříve plicní sanatorium, byla objevena mrtvola ženy, která byla spoutaná a v puse měla roubík. Povlečení a polštář byly špinavé od krve. Na parapetu stály dohořelé černé svíčky. Celá podlaha byla od vosku.

Chtěl spáchat sebevraždu. Prozradil ho mobil

Policii navedl na Michaela F. signál mobilního telefonu. Vyšetřovatelé ho našli předtím, než si stihl vzít život.

Michael F. vypověděl, že jeho milenka zemřela při nehodě. Když oba přijeli na motel, navečeřeli se. Hostům se zdálo nápadné, že dívka má na sobě síťované punčochy. Potom už oba nikdo neviděl.

Příčina smrti není známa. Lékaři čekají na výsledky toxikologických testů, které určí, zda byla mladá žena pod vlivem drog.

(Sado-masochismus jako záliba slavných? Čtěte zde!)

(O historii jednoho sado-masochistického zařízení čtěte zde)