A z výtěžku si zaplatit nákladná studia na americké univerzitě. A co je pro zemi typické? I republikánská kandidátka na viceprezidentku může mít nezletilou těhotnou dceru.

Studentka ze San Diega však používá kvůli bezpečnostním důvodům pseudonym. Na tom, že draží zrovna panenství, nevidí nic morálně zarážejícího. Naopak to vnímá jako posilující věc.

"Nemyslím, že vydražením panenství vyřeším všechny své problémy. Ale může mi to pomoci vytvořit jistou finanční stabilitu. Jsem připravena na kontroverzi, vím, že to s tím přijde. Jsem připravena to udělat… Žijeme v kapitalistické společnosti. Proč bych nemohla finančně těžit také ze svého panenství?" uvedla Natalie v rozhovoru pro americký televizní pořad Insider.

Za sebou už má studentka bakalářské studium, ale hodlá získat také titul magisterský z psychoterapie rodiny a manželství. Doufá, že na studia dražbou získá milion dolarů.

Aukční web eBay její dražbu nedovolil, proto se vše odehraje v nevěstinci Moonlite Bunny Ranch ve státě Nevada. Její vlastní sestra tam pracuje, aby si studium mohla dovolit rovněž.