Koncem minulého roku odešla moje fenečka Syndy ve 13 letech do psího nebíčka. Měla jsem k ní velký citový vztah, a proto to bylo pro mě těžké období, se s ní rozloučit. Hodně se mi o ní zdálo a ještě dnes na ní  vzpomínám, hlavně večer, když jdu spát.

Před dvěma měsíci se mi zdálo, že se náhle začala tvořit v jedné místnosti mého bytu, bílá mlha a v té mlze se objevilo světlo, krásné, bílé, nádherně zářící. Dívala jsem se do toho světla, cítila jsem tak nádherný klid na duši a náhle z toho zářícího světla vyskočila  moje Syndynka, veselá, zdravá... Přiběhla ke mně, chytila jsem jí za hlavičku, dívala se na mě těma veselýma psíma očičkama a já jí povídám: „Syndynko, ty jsi mě přišla navštívit“. A pak všechno zhaslo. Ráno jsem se probudila s velmi krásným pocitem.

Nikdy jsem se nezajímala o posmrtný život, protože jsem tomu nevěřila. Teď už věřím tomu, že sám anděl mně jí poslal, že se má tam v nebíčku dobře.
Od tohoto snu, (více se mi o ní nezdálo), se mi začal pomalu měnit život k lepšímu. Možná i to bylo sdělení od anděla, že nemám být smutná a že bude dobře... Co si o tom myslíte vy?

Čtenářka Jana


Zodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás Jano,

určitě jste si Váš sen dobře vysvětlila, posmrtný život skutečně existuje. Když zemře lidská, či zvířecí bytost, neumře v žádném případě duše, která hmotu, čili naše tělo, činí živým, ale jen odejde do jiného světa. Své poslání zde v našem světě již ukončila a je na čase jít dál. Pravdou je také fakt, že pokud přijmete do svého života tuto skutečnost, začnete žít tak trochu jinak, proto se Vám začíná život měnit k lepšímu. Kolem nás jsou andělé stále, jen je nevidíme, a proto si myslíme, že zde žijeme sami, ale vidíte sama, že ve chvílích opravdové krize, se nám zjeví a nasměrují nás.

Pokud máte nějaký, jakýkoli dotaz ohledně Vašeho života, či stojíte na nějaké křižovatce, máte se o něčem rozhodnout a nevíte si jasně rady, určitě zavolejte, ať Vás správně nasměruji. Uvidíte, že zázraků máte v životě mnohem víc, než-li si myslíte.

Astroložka Karmen
Autor: ema
Přeji krásný den a těším se na Vaše zavolání, Karmen

Cítíte ve vztahu nejistotu? Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím vám precizní poradenství! Vaše Karmen na tel.: 906 707 080.