Jednou mě na Facebooku oslovila neznámá žena… Při otázce, jak se má, vždy odpověděla velmi sklesle a s bolestí, že v současné době je už vděčna za všechno, co má, protože je nemocná a tak, že se naučila vděčnosti za každý den na tomto světě. Vzbudila ve mne velký soucit a tak jsem si prohlédla její fotku na zdi. Okamžitě mnou proběhla myšlenka, že není něco v pořádku, ale přikládala jsem to tomu, že je to jakési varování její smrti. Věnovala jsem jí veškerý svůj volný čas, byly jsme jako sestry, já jí sháněla veškeré známé osobnosti v medicíně, proplakala jsem nad ní spoustu nocí a dní, byla jsem nešťastná a zoufalá z toho, že jí nedokážu pomoci. Nikdo, kdo to neprožil, nepochopí…

Přišla jsem o spoustu svých nejbližších a tak vím, jak moc tohle bolí. Dokonce mi nabízela peníze, že jich má hodně, po svém zemřelém manželovi, které jsem nikdy nechtěla přijmout. Tvrdila, že má rakovinu prsou, že na tu nemoc již zemřela její maminka a že je v nemocnici na chemoterapii a že jí při operaci uzavřeli ránu s tím, že nemá smysl cokoli dělat a že jí dávají 1 měsíc života. Byla jsem tou zprávou neskutečně dotčena.

Oheň
Autor: profimedia.cz
Až najednou jsem začala mít divné pocity, když najednou den po odchodu z nemocnice, chtěla přijet i se svým přítelem na víkend. Plná optimismu a zdraví. Přikládala jsem to lékům, které údajně jedla, ale pochybnost zůstala. Prohlížela jsem si její fotky, které byly zmatené a bylo mi divné, že člověk, který má tolik peněz, nemá ani pc a píše z mobilu. Volala jsem to mému příteli, který mě podpořil v tom, že jsem hodná, že jí tak pomáhám, ale také mu bylo divná spousta věcí. Chtěl být u toho až přijedou. To se však Simoně nelíbilo.

Dva dny před jejím příjezdem se mi stala v noci hrozná věc. Nemohla jsem spát, stále jsem na ní myslela, na její nemoc a najednou mě jakoby z kraje postele zasáhl oheň… neumím popsat tu věc, ale vylítlo to z boku a mělo to obličej, a z pusy mu šel oheň… a zasyčelo to na mne. Strašně jsem se toho lekla, myslela jsem si, že jsem blázen, že mám halucinace, nebo že to byl sen. Ale nebyl. Bylo to jakési varování. Došlo mi, že se něco děje a že tohle mělo být „Pozor!!!“

Druhý den jedna kartářka připsala k mé fotce, že z mých očí se dá dobře číst… Další náhoda. Tak jsem jí oslovila a zeptala jsem se, zda by mi raději nemohla říct budoucnost mé kamarádky, která je nemocná. Ona mi napsala. „Dášo… okamžitě od ní dej ruce pryč. Není nemocná, je to podvodnice. Je do Tebe zamilovaná a navíc je to nedobrý člověk. Pokud je nemocná, tak jedině pohlavním onemocněním. Prosím tě, okamžitě s ní přestaň komunikovat“. Zarazilo mne to, vzpomněla jsem si na noční událost. Moc se mi těm kartám nechtělo věřit. Volala jsem to Petrovi a v tom mne napadlo, její jméno vygooglovat na nettu a tam byla přesně ona se svým přítelem, že kriminálka hledá povedený páreček... atd. Udělalo se mi špatně… ale od té doby věřím kartám a nočním znamením.

Čtenářka Dagmar

Zodpověděla Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Milá Dášo,
nedivím se, že jste se stala vrbou, „ikonou řešení problémů“, protože jste velmi citlivá, vnímavá, přátelská, milá a s dobrou intuicí. Dokážete se vcítit do druhých lidí a ostatní lidé, přátelé a známí to vycítili. Jen pozor, může se stát, že Vás spousta lidí, známých, přátel atd. poprosí o pomoc či o radu a mohou si na to navyknout tak, že Vaši pomoc budou brát jako samozřejmost a Vaší ochoty a dobroty pomáhat mohou zneužívat. Podáte někomu prst a „sežere“ Vám celou ruku.
Ano, Vy dokážete pomoci druhým, ale sama sobě bohužel ne, protože se v některých věcech „plácáte“ jak v bludném začarovaném kruhu. Některé chyby opakujete, proto Vás to vrací do podobných situací.
Ano, máte pravdu Vy - Vaše Dušička si tuto cestu vybrala a začalo to již výběrem rodičů a je to proto, abyste se posunula dál a mohla na sobě pracovat. Jak správně zmiňujete, vše se děje tak dlouho, dokud vše nepochopíme, nepřijmeme, nepoučíme se a nezačneme na sobě pracovat a dle svých možností řešit.
Váš příběh s tou ženou je pro Vás poučením a né jedním, ale hned několika:

1. Umět lidem říkat „NE“
2. Pomoci, ale ne se nechat využívat
3. Poslouchat svou intuici
4. Držet se hesla „Důvěřuj, ale prověřuj“

Je dobře, že přítel chtěl být u toho až ona přijede. Navíc opravdu zde byla spousta divných faktorů, jakoby se k Vám chtěla vecpat, ale rozhodně ne s čistými úmysly. Snažila se s Vámi manipulovat a hrát Vám na city. Z její strany to byla cílená, prohnaná a prolhaná strategická psychologie - účelová v její prospěch. To, že se té Simoně nelíbila přítomnost Vašeho přítele, navíc, když ona by tam svého měla, to už bylo samo o sobě divné a varovné. To, co se Vám stalo s tím ohněm, bylo opravdu varování, dát si pozor. Chápu, že to vše vedlo k nějakému Vašemu ujištění, že věci mezi nebem a zemí opravdu fungují a jak se říká nic se neděje náhodou.

Kartářka Klára
Autor: ema
Přeji Vám hodně štěstí, lásky, radosti na Vaší cestě životem, Vaše Klára.

Prožíváte těžkou životní situaci? Nevíte, jak dál? Společně najdeme řešení, mé karty nám napoví! Zavolejte! Vaše Klára na tel.: 906 707 080.

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., 1 min/70 Kč vč. DPH, P. O. Box 14, 110 05 Praha 5, www.ema.bz, www.platmobilem.cz