Morbidně obézní Američan se v kulturistickém fóru navážel do fanoušků posilování. Ti samozřejmě chtěli vědět, s kým mají tu čest a požádali ho o fotografii. Když jim Jesse ukázal, jak vypadá, stalo se něco, co nečekal.

Místo aby mu dali ochutnat jeho medicínu a vysmáli se mu, uživatelé fóra začali mladému Američanovi dávat rady, jak se dostat zase do formy. „Měl jsem stovky výmluv, proč to nepůjde, ale oni to nevzdali. Říkal jsem, že jsem na cvičení moc tlustý a oni mi doporučili, abych jen seděl a mával kolem sebe rukama. Tak jsem to udělal. Bylo to mé první cvičení a na konci jsem byl vyčerpaný a zpocený, ale fungovalo to,“ popsal Jesse.

Jesse se tedy navrženým cvičebním plánem začal řídit a přineslo mu to ovoce. „Už jsem shodil 180 kilo a mám na sobě asi 15-18 kilo přebytečné kůže, takže mi chybí jen asi sedm kilo do mé cílové váhy,“ pochlubil se Jesse, který nyní shání asi půl milionu korun, aby mohl jít na operaci, při které mu kůži odstraní.

Jesse také přiznal, že trollováním (urážením) ostatních na internetu si vybíjel svou frustraci z obezity. Vše prý začalo poté, co jeho táta zemřel násilnou smrtí a on se uzavřel do sebe. „Teď vím, že jsem promrhal spoustu let. Nic produktivního jsem neudělal, jen ubližoval lidem. Rád bych to teď napravil. Chci všem ukázat, že jsem se změnil, a pomáhat lidem, kteří jsou ve stejné situaci,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Američan zhubl 180 kilogramů. Profimedia.cz

Fotogalerie
8 fotografií