Hollywoodská herečka a hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston ukázala, že má smysl pro humor. V talkshow moderátorky Ellen Degeneres neváhala a do podprsenky si vložila dva prsní vibrátory.

Ty fungují na principu, že se vloží do podprsenky a poté se zapnou vibrace. Když pak Aniston a DeGeneres přístroj spustily, Jennifer začala ňadra vibracemi poskakovat. „Cítím se, jako by se mi dělalo mléko!“ pištěla se smíchem.

Komička Ellen DeGeneres

A kdo je vlastně odvážná moderátorka Ellen DeGeneres? Svůj debut zábavné talkshow zažila na jedné párty u přátel. Vystoupení mělo úspěch a tak se Ellen snažila více rozvíjet svůj potenciál. Ze začátku předváděla své komediální vystupování v neworleanských kavárnách a různých klubech, později i po celé USA.

V roce 1982 získala první místo v prestižní a uznávané soutěži Nejzábavnější osobnost Ameriky. Zahrála si i v několika komediích a vyhrála i American Comedy Award za nejlepší ženský herecký výkon. V roce 1994 jí nabídla Televize ABC vlastní seriál Ellen. Lesbickou orientaci si Ellen uvědomila už během dospívání.

699293:gallery:true:true