DISKUSE K ČLÁNKU

jakub-moravec:Četl jsem jednou hnusný inzerát, žena hledala kojnou, protože její muž neusne pokud si nelokne z mateřského mléka.
Jak je ten svět zvrácený. Ta žena měla takového chlapa vykopnout, nechť si jde hledat na pastvu dojnou krávu.

(07. 02. 2011 15:30)

cinderella: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 02. 2011 22:06)

jakub-moravec:já to kojení nedělám poprvé. Žádný takový malý dudlíček neexistuje, když ho seženeš schovej mi ho a neposílej, jezdím často do USA. Co dělám já je sice babračka,ale mám radost jak ty moje ratolesti bumbají a hlásí se k světu, proč ale já vždycky mám takovou smůlu, že jako chlap a musím být kojná. Ono to není jenom je odkojit, ale když už jsou trochu větší, tak je musím i umývat a to je větší babračka než to kojení. Když jsou koťata u maminky, jsou pořád čisťounké, protože je maminka-kočička olizuje, a toto já zase dělat nebudu!!!
Jednou se mi podařilo najít rodinu co měli kočku s koťaty a maminka-kočička adoptovala moje koťata.

(07. 02. 2011 15:24)

jakub-moravec:Ten vibrátor by ihned potřeboval, mám koťata a kočička maminka se ztratila a teď je musím kojit sám, pomoci injekční stří­kačky(­pocho­pitel­ně bez jehly), jde to ale je to babračka. Kdyby měl ten vibrátor, najdu ženu a budeme mít mlíčka habaděj a žena mi je pak odkojí na své hrudi. Byl tady v Blesku nedávno obrázek jak žena kojí pejska

(06. 02. 2011 08:12)

cinderella: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 02. 2011 22:00)

jakub-moravec:cinderello, bezva, pošli ten vibrátor a sebe taky a hned to vyzkoušíme, já by si u toho taky zmlsnul. Každá popelka má svého prince.

(07. 02. 2011 15:11)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy