Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

9 nejzajímavějších příchutí lubrikačních gelů. Zpestřete si hrátky (nejen) na Valentýna

  • Zažijte vzrušující noc plnou splněných snů. Stačí při předehře sáhnout po lubrikantu a vaše sexuální potěšení dostane úplně jiný rozměr.
    10. února 2023 | 12:00

    Zažijte vzrušující noc plnou splněných snů. Stačí při předehře sáhnout po lubrikantu a vaše sexuální potěšení dostane úplně jiný rozměr. Vhodně zvolený gel zvýší během sexuální aktivity pohodlí a rozkoš obou partnerů. A když navíc ještě příjemně voní, navnadí doslova všechny smysly. 

    I když ještě nedávno byly ochucené lubrikanty primárně určené hlavně pro orální sex nebo erotickou masáž, dnes už může většina z nich zároveň sloužit jako sexuální lubrikant. Důležité je ale sáhnout po těch, které neobsahují cukr. Stále populárnější jsou gely na bázi vody, které jsou maximálně univerzální, na rozdíl od gelů silikonových nebo olejových. Jejich složení je totiž tělu přirozené, zároveň ale zaručují maximální komfort a stimulaci. Navíc jsou vhodné pro použití s latexovými i bezlatexovými kondomy – stejně jako se všemi druhy erotických hraček. A jako bonus se vzhledem k tomu, že jsou rozpustné ve vodě, lehce smývají a nezanechávají skvrny na prádle a povlečení.

    Je libo příchuť populárního slaného karamelu, mojita, cukrové vaty nebo třeba piva? Vyberte si!

  • Lubrikační gel s příchutí cukrové vaty

    Nová kolekce lubrikantu Candy Shop od značky System JO nabízí ty nejsladší příchutě! Nechte váš intimní život stát se sladce voňavým a neopakovatelně vzrušujícím. Gely neobsahují přidaný cukr ani umělá sladidla a jsou na bázi vody. Lubrikační gel s příchutí cukrové vaty má dlouhotrvající účinek, nelepivou texturu a je kompatibilní s latexovými kondomy i silikonovými hračkami.

  • Lubrikační gel s příchutí jahod s vanilkovou šlehačkou

    Lubrikační a masážní gel S8 4-in-1 Vanilla Strawberry Whipped Cream s úžasně sladkou chutí a vůní vanilky a jahod je ideální volbou pro smyslné sexuální hrátky v jakoukoliv denní i noční dobu. Gel můžete použít jako klasický lubrikant při vaginálním i análním sexu i jako masážní gel pro masírování celého těla včetně intimních partií. Je jedlý, takže poslouží i jako chutný dezert při orálním sexu, a navíc má hřejivý efekt, takže zintenzivní prožitek při laskání erotogenních zón. Lubrikant je založený na vodní bázi. Je vhodný pro použití se všemi erotickými pomůckami i kondomy. Neobsahuje lepek, barviva, parabeny, sulfáty ani ftaláty.

  • Lubrikační gel s příchutí piva

    Buďte opilí láskou a prožijte jedinečné vášnivé chvilky. Především pány zaujme lubrikant vonící po oblíbeném pěnivém moku. Balzám SECRET PLAY Drunk in Love BEER BALM je velmi účinný kluzký a zvlhčující gel pro usnadnění a zpříjemnění nejen intimního styku, ale také orálních hrátek. Je velice jemný a nedráždivý a užijete si ho například při romantické předehře, kdy ho váš partner nanese například na ňadra, bříško, zadeček... Vyznačuje se lahodnou chutí a vůní osvěžujícího piva, které jen těžko odoláte, a je zcela bez alkoholu. Jeho použití umožňuje plný orální styk a jeho polknutí není na závadu. Je na vodní bázi, takže je vhodný také pro použití se všemi erotickými pomůckami i s kondomem.

  • Lubrikační gel s příchutí javorového sirupu

    Máte rádi lívance nebo ovesnou kaši politou zlatavým javorovým sirupem? Pak pro vás bude luxusní lubrikant Toko Aroma Maple Delight od kanadské firmy Shunga tím pravým. Hedvábně jemné složení zajišťuje dlouhotrvající přirozenou kluznost a díky úžasné vůni a lahodné chuti javorového sirupu vybízí k intimnímu líbání a olizování. Gel má vegetariánské složení, neobsahuje cukr a lepek – a nezanechává žádnou pachuť v ústech, vychutnáte si ho i během orálního sexu. Jde o čirý gel bez oleje a barviv, nebarví a nelepí. Je také snadno omyvatelný, a protože je založen na vodní bázi, můžete ho bezpečně používat s latexovými kondomy i erotickými pomůckami z libovolného materiálu.

  • Lubrikační gel s příchutí slaného karamelu

    Užijte si pořádnou kluzkost, ale také omamnou chuť slaného karamelu s tímto lubrikantem od značky Intimate Earth. Orální hrátky dostanou novou, sladce krémovou příchuť s koncovou mírně slanou tečkou. Vyroben je z organické stévie a není pochyb, že se do něj zamilujete. Všechny produkty této řady jsou vyrobeny z organicky certifikovaných extraktů a neobsahují parabeny, glycerin, benzokain ani dietanolamin. Jsou čistě veganské a nikdy nebyly testovány na zvířatech. Praktické 3ml balení můžete mít u sebe stále v kabelce pro každý případ.

  • Lubrikační gel s příchutí mojita

    Jste-li milovnicí tradičního kubánského koktejlu vonícího mátou a chcete-li si zpříjemnit orální sex a vyhnout se tělesným pachům a chutím, sáhněte určitě po Jo Mojito – po ochuceném lubrikačním gelu. Jde o lubrikant pro všestranné použití, který nelepí, a navíc skvěle chutná i voní. Přestože neobsahuje přidaný cukr ani umělá sladidla, ucítíte na jazyku sladkou chuť mojita. Lubrikační gel na vodní bázi Jo Mojito můžete využít orálně, vaginálně nebo análně. Skvěle se hodí i pro sólo použití, rozvoní pokožku i celou místnost, kde se zrovna nacházíte, a navodí intimní atmosféru. Obsahuje pouze složky rostlinného původu. Je vyroben z rostlinného glycerinu, který má i zdravotní benefit. Riziko vzniku kvasinkové infekce a podráždění je u něj výrazně menší než u živočišného glycerinu. Vyroben je na vodní bázi, zvládá tak všechny druhy erotických pomůcek a kondomů. Gel nelepí a zanechává sametově hebký klouzavý pocit na pokožce. Šikovné dávkování přímo na uzávěru zabraňuje plýtvání nebo vylití. Neobsahuje žádná barviva, proto nezanechává skvrny na prádle. Z těla ho snadno smyjete pomocí vody.

    Jestli milujete letní koktejly, určitě vyzkoušejte i další příchutě ze série Jo Cocktails – Sex on the Beach nebo Piňa Colada.

  • Lubrikační gel s vůní zeleného čaje s jasmínem

    Prožijte se svou láskou výjimečný večer plný něhy, vášně a neuvěřitelné rozkoše. Tento smyslný masážní a lubrikační gel 2v1 SKYN Oriental Touc splní všechna vaše tajná přání i očekávání. Gel na bázi propylen-glykolu a glycerinu obsahuje jedinečné ingredience prvotřídní kvality bez parabenů, které vám zaručí nejjemnější a nejluxusnější péči. Je ideální na masáž celého těla i na intimní partie a překvapí vás decentní zahřívací vlastností, která citlivě prohřeje vaše tělo a dodá vám luxusní stimulační pocit. Přenese vás do světa exotického podnebí s omamnou vůní jasmínu a zeleného čaje. Poskytuje dokonalou hydrataci při svůdné masáži, kterou můžete uplatnit jako sexy předehru před samotnými intimními hrátkami. Následně vám gel dopřeje hedvábnou sametovou texturu s výraznou dlouhotrvající kluzností, která zpříjemní styk po celou dobu. Je dermatologicky testovaný, nedráždí, nelepí a nezanechává skvrny. Nepůsobí mastně, nezanechává fleky a snadno se omývá vodou. Je vhodný pro vaginální i anální sex, také je kompatibilní se všemi materiály erotických pomůcek včetně latexových prezervativů. Praktická uzavíratelná tuba o objemu 200 ml pak usnadní jeho aplikaci.

  • Lubrikační gel s chutí žvýkačky

    Aromatizovaný intimní gel na vodní bázi od značky EROSHOP zajistí dokonalé zvlhčení a větší potěšení ze sexuálních hrátek. Nezanechává skvrny, lepivý pocit a má jemnou konzistenci. Může se používat společně s kondomem a erotickými hračkami. Vhodný pro přirozené pH vaginálního prostředí, ale i pro anální hrátky.

  • Lubrikační gel s chutí a vůní čokolády

    Příchutě Swiss Navy® chutnají tak skutečně, že se zdají být příliš dobré na to, aby byly lubrikanty. K formulaci příchutí výrobce použil potravinářskou společnost Fortune 500, aby zajistil, že Swiss Navy® Flavors budou chutnat jako skutečné potraviny. Všechny příchutě jsou bez parabenů a bez cukru. Luxusní multifunkční gel Playful Flavors od značky Swiss Navy® můžete použít jako lubrikant, masážní gel, gel pro orální sex a prohřívací gel. Gel je na vodní bázi s vůní a příchutí. 

Autor: REDAKCE
Diskuse ke článku
.