DISKUSE K ČLÁNKU

kacota:si sprostejší ako som si myslela ...to dole pri "kočičke" je jedna veta -"...ale ty si mi napísal chcípni wtěrko.."
opäť si to nepochopil...TO TY MNE TAK PÍŠEŠ NIE JA TEBE...vzhladom k tomu, že my sa - na rozdiel od teba-tak doma nerozprávame, si to dobre pamätám...to len ty už nevieš, čo komu chrlíš...

Re: Re: Mirka...
Chccípnní wtěrko
inkvizitor
28. 01. 2011 11:50

http­://www­.bles­k.cz­/dis­kuse/­/93773­/2

je to s tebou naozaj stratený čas ...

(10. 03. 2011 09:57)

inkvizitor: děláš aj něco užitečného, kromě archivace kdejakých prdů, prolézáním diskuzí a otravováním nálady druhým? bodaj by ťa smrť pojebala

(10. 03. 2011 11:57)

santakauz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 03. 2011 14:33)

kacota:jak málo ti stačí aby si sa odbavil...
to my druhí potrebujeme viac...
budem pozdravovať "smrť"...

(10. 03. 2011 15:51)

(10. 03. 2011 14:47)

tosca28:Tak aby všem bylo jasno , jak tyhle hnusné debaty začaly. Nebyla jsem zde dost dlouho a asi dva měsíce jsem si jenom četla. Co mně překvapilo,že zde vznikla partička, v které jsou zirafa, kacota, santakauz, zkrat, simanah, Laura80,bara, girasole, která se zde objevila včera poprvé a hned „bojovala na straně zdejších bulvárních bojovnic, titan33 a další. Polovina z nich, ale stejně budou stejní přispěvatelé s více nicky. Třeba v dnešní diskusi napsala alfa05, že je to hnus. Nic víc,nic míň a zato se jí dostalo spousta přepastovaných příspěvků, kde byla sprostá. Proč třeba nepřekopírovaly příspěvky Laury80, která je stejně, jestli ne víc sprostá. Jednoduché počty, protože alfa05 není v partě. Ano, včera jsem byla sprostá jako dlaždič i já, jelikož jsem byla vyprovokována hulvátem zde dávno proslaveným a to santakauzem, kde z ničeho nic se objevily jeho kamarádky frontové bojovnice kacota a zirafa a bylo veselo. Mně vadí daleko míň, když mně nekdo pošle do zadku, než když zde přítomné začnou používat podpásovek jako používá santakauz a každý s kým nesouhlasí, tak je u něho buzna a místo argumentů začne lidi zesměšňovat a ponižovat, stačí se podívat na diskusi pod články o Havlovi. A takhle argumentují kacota a spol. nelepte se na mně já nejsem lesba... zirafo když teda jsme lesby.... praštím tě valaškou po hlavě... vzájemně si vyměňují příspevky v kterých zešměšňují ty, kteří s nimi nesouhlasí a pak se diví i ušima, když drtivá většina diskutujících jich má plné zuby. Každý kdo má zájem se může v starších diskusích přesvědčit, že jim absolutně nevadí neuvěritelně vulgární santakauz, kterého prizdisráčsky nazývají satánkem a přidávají se na jeho stranu jenom proto, aby si je náhodou nevzal taky do jeho nevymáchané huby a uzurpují si zde právo silnějšího, v tomto případě je to jejich parta. Netvrdím, že alfa05 je vždycky kach, ale ona zde není bohužel jediná,která je sprostá, včera jsem se bohužel nechala strhnout i já, což mně mrzí, že jsem sklouzla na kacotovskou

(10. 03. 2011 01:46)

laura80:"parta hic" je jenom zlomek lidí,kteří ať napíšou cokoli mají za zadkem neuvěřitelně hrubou a oplzlou alfu05 alias tosca28, veškeré diskuze se poté zvrtnout v jednu nechutnost.
a hlavně ! lidi se chodí na internet poba­vit,po­kecat­,něco se dozvědět, což tobě evidentně uniká,,,,

(10. 03. 2011 06:08)

inkvizitor: BRAVO ! Postižený Santa sem přispíval už minulý rok, zezačátku se trochu držel, ale ani jemu to nevydrželo moc dlouho těmto chudáikům brzo spadne maska a ukážou svou pravou smradlavou tvář. Po tom, co sem zařala chodit zamindrákovaná kacota honit si svoje ego, stojí to tu až za howno úplně

(10. 03. 2011 07:54)

kacota:to píšeš o sebe ? myslela som si... papa nabudúce

(10. 03. 2011 08:51)

tosca28:jak málo ti stačí aby si sa odbavil...
to my druhí potrebujeme viac...
budem pozdravovať "smrť"...
kacota
10. 03. 2011 15:51

Tak tohle je přesně to o čem píšu, každá negativní reakce od kacoty je vulgární, nenapíše sice sprosté slovo, ale začne osobním útokem, co nejvíc druhého ponížit, zesměšnit a nebo urazit. Proto si tak dobře rozumí se santakauzem,stejný styl.
A Tobě inkvizitore děkuji a jsem ráda, že se našel někdo, kdo současnou situaci na diskusích vidí stejně.

(10. 03. 2011 16:25)

(10. 03. 2011 16:49)

(10. 03. 2011 16:44)

girasole: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 03. 2011 09:07)

tosca28:Ahoj girasole,
mně prostě ten den bouchly saze, to už se nedalo číst, tak jsem to vzala z jedné vody načisto a Ty ses tam svezla taky, promiň.

(10. 03. 2011 16:29)

(10. 03. 2011 16:39)

(10. 03. 2011 19:00)

(10. 03. 2011 16:33)

(10. 03. 2011 19:13)

anelam: Teda,o mně nikde ani zmíňka A to jsem přelouskala celou diskuzi To mně vážně mrzí a já se tak snažím -----ale pěkně jste se navzájem vyřádili

(10. 03. 2011 10:42)

tosca28:S Tebou se dá na normálně kecat, nejsi osobní a nezešměšňuješ i když s Tebou někdo nesouhlasí a taky nemáš potřebu mít za každou cenu poslední slovo.

(10. 03. 2011 16:34)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy