DISKUSE K ČLÁNKU

lightyellow:Jak mohou vyslanci z České republiky vědět, kolik měl tento muž žen? To snad ví jen on, ne?
Co já vím - na tento tantrický rituál si stěžovalo jen 8 žen..

(04. 08. 2015 18:42)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 04. 2011 02:19)

rukka:občas to nevyjde - slepice hledaj své JÁ, a najdou jeho JÁ zapíchnutý v pr de .. li.

(22. 04. 2011 08:10)

hajabusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 04. 2011 06:21)

georg7: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 04. 2011 17:58)

vedec:Nejlepší na tom je, že ten chlap má podpisy asi 20 současných senátorů České Republiky na to, aby si mohl pořádně zasoulo-užít. Kde tohle vzal? A že mu to vůbec podepsali? Ti snad spolu choděj na pivo .

http­://www­.bles­k.cz­/cla­nek/zp­ravy-poli­tika/­148350­/pane-senatore-podepiste-mi-povoleni-k-sexu.html

(14. 04. 2011 23:41)

cid2000:Jára si pěkně užil.Dobře jim tak těm slepičkám.Každá hledá vnitřní já,k­lid,os­více­ní,po­řád se každá očisťuje od negativních myšle­nek.Děs­ný.Nor­málním rozumem se již nikdo neřídí.mám kamarádku, která, když má doma uklízet a prát tak si musí nejdříve zacvičit jógu a meditovat.Jinak se zhroutí pokud má uklidit doma a vyprat.Neměla ráda ani focení,protože jí to bralo vnitřní energii.To samé jídlo...samá rýže a řasy.Na zbláznění.A to dělá osobní asistentku jednumu velkému zvířeti v bance.Složitá povaha.Normální kluk s takovejma nemůže vydržet.Každý vzal roha po 2 měsících.A právě takové ženský potřebují takové járy gurůůůů, kteří je pěkně opí.ích.a.j a nakecají bludy o očistci a vnitřní energii.Slepice na entou.Ale světe div se,těch holek jsou mraky, které hledají různé sekty,duševno a věří podobným bludům a nepoužívají normální zdravý rozum a úsudek.Jára je frajer to se musí uznat.Zblbnout takové kvanta žen a nechat si od nich ještě zaplatit za očištění.Borec.

(12. 04. 2011 09:45)

mouse:"fuck you all". Kdo by tušil že to má být bráno doslova

(08. 04. 2011 12:28)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy