Tímto výsledkem by se Jaroslav Dobeš dostal na druhou příčku sexuálního českého žebříčku. První je pornoherec Robert Rosenberg, který tvrdí, že měl za svou kariéru sex ze čtyřmi tisíci ženami.

Snímek Jaroslava Dobeše je součástí jedné z jeho koláží, který tento vrcholový horolezec, surfař a fotograf vytváří.

Osvícení

Guru Jára nabízí dívkám propracovanou filosofickou nauku, tzv. Poetrii, která jim má pomoci najít vnitřní klid a dojít k osvícení. Součástí jejich cesty je rituální pohlavní styk s nejvyšším guru, tedy s Járou nadsamcem.

„Jde o takzvané odháčkování. Když má žena s partnerem sex, tak se energeticky propojí. Všechny její případné problémy po rozchodu u žen souvisejí s tímto propojením. Guru Jára pomáhá ženám se tohoto břemene zbavit,“ vysvětlují Járovi vyslanci.

Policie

Policie má podezření, že jde o organizovaný zločin. Jára vytvořil v České republice propracovanou síť škol, ve kterých jeho lektoři a lektorky učí  zájemkyně jeho učení. Kurzy jsou placené, ale pohlavní styk s Járou je "bonus" a studentky s ním musí sohlasit.

Policii se už ozvalo několik studentek Járovy školy Poetrie s tím, že podle nich "není něco v pořádku".

Járovi lektoři oponují, že sexuální styk je od Járy něco jako služna, protože zdaleka ne všechny studentky jsou mladé a krásné.

Poustevna

Jaroslav Dobeš emigroval v roce 1989 do Itálie. Několik let žil v Římě, kde se začal věnovat poradenství a mysticko-meditačním cvičením. Poměrně záhy, již v roce 1991, v italské poustevně Arca prý poprvé nečekaně dosáhl nirvány.

Od roku 2007 pokračuje v ČR šetření kolem jeho osoby a školy Poetrie ohledně možného sexuálního zneužívání studentek ve své škole. Nyní pracuje Jaroslav Dobeš jako fotograf a odborník na oblast osobního růstu.