DISKUSE K ČLÁNKU

janinka2111:Tento článek evidentně psal chlap! Nemám nic proti střídavé péči, ale páni tvorstva si často nevidí do pusy. Otec mé starší dcery(10 let)mi stále vyhrožoval, jak mi malou vezme a já už ji neuvidím, pokud se s ním rozejdu a nakonec jsem ho ještě, přes všechny výhružky a hrubé chování vůči mě, musela přemlouvat, ať dceru navštíví. Měl ale toho moc(lítání s kamarády od ničeho k ničemu, samé akcičky....), tím on nazýval to, že má moc práce, což jsem se později dozvěděla. Nyní mi už dluží 45000,- za 5 let a vůbec ho to netíží. Zajímalo by mě tedy, kdo napsal takovou nehoráznou pí......, že matky si "VYDĚLAJÍ" výchovou svého dítěte za 15 let celý jeden MILIÓN korun. Kde to prosím žijete o jaké finanční kategorii proboha mluvíte. Já mám dostávat 1000,- a ani toho se nedočkám a vše jsem hodila za hlavu, protože takový blb mi za to nestojí a nepotřebuji od něj nic. Jen starost o psa stojí víc než alimenty náležící mé dceři, což je ovšem částka tak směšná a lidé, kteří opravdu stojí o své děti, ať už je to chlap nebo žena, tak by měli mít přehled, co stojí starost o dítě, které už mimo jiné navštěvuje základní školu, má nějaké zájmy, potřebuje se nějak oblékat a hlavně stravovat. Když jsem to tedy, milý pane, počítala, tak mi vyšla částka kolem 5500,- a opravdu neznám ve svém okolí nikoho, kdo takovou částku dostává. Nejsem žádná feministka, ale takové řeči mě rozčiluji, protože moc dobře vím, co je to zůstat sama s dítětem a muset se spolehnout jen sama na sebe. Celý oslavný článek si tedy strčte někam...., nashledanou.

(28. 07. 2011 09:29)

_martin:Ted je dulezite aby zkorumpovani soudci zacali konecne ctit zakony a rozhodovat podle nich. Ze zkusenosti vim, ze kazdy soudce jiny nazor. Soudim se se synem uz 15 let, resp. s matkou a ted uz se zletilym synem, ktery na me kasle. Privedl si k soudu pravnika a koukali na me jako troubove, ze chci zrusit vyzivne. A proc ? protoze o me nejevi zajem, nechce me videt, zmenil si prijmeni a nechce se mnou mit nic spolecneho ? Je to vuci rodici moralni ?
Soud to pochopitelne bude zkoumat a doufam, ze zvitezi zdravy rozum a ze tomu pomuze i novy zakon. Postradam tam jen vylepseni a upresneni te pasaze o dobrych mravech a co to vlastne ve skutecnosti znamena.

(14. 07. 2011 08:39)

squirrelsam: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 07. 2011 14:08)

www.stridavka.cz:Střídavá péče zachovává dětem i po rozpadu rodiny péči obou rodičů. Přesto je stále terčem nejrůznějších útoků a pomluv. Proč? Komu vadí?

http­://www­.stri­davka­.cz/ko­mu-vadi-stridavka.html

(22. 06. 2011 11:08)

kolomajzna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 06. 2011 10:42)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy