DISKUSE K ČLÁNKU

12356:ahoj znojmi, no od ceho si myslis, ze jsou photoshopy
Nevim jak komu, ale mne dost vadi, to opiceni, typicka znamka cechackovstvi, tuhle pozu, kdy tatka drzi mamku za prsa uz jsem videla v nakym zahranicnim casopisu,tak ted jako obvykle se s touto pozou roztrhne pytel, jako to bylo s fotkou tehotne
Demi Moore, kdy se u nas s touto pozou roztrhnul puytel a skoro kazda tehotna zenska mela potrebu ukazat svetu svoje vzdute bricho
No a kdyz uz jsem v tom kritizovani, jeste stesti, ze ten jeji tatka, takovej spravnej krulda, nemel na sobe ty prave ceske trencle nechapu proc musel mit na ty fotce slipy, nacini ma stejne cudne schovane za maminu, tak se nemusel tak tatulda stydet... bud nic a nebo lepsi by stylove vypadaly jeans s rozepnutym poklopcem a divak at si domysli.....

(27. 06. 2011 11:52)

znojmacka:123... no myslím, že photoshopy jsou na úplně stejným principu, jako fialový zářivky v hypermarketu, který svítí na hovězí flákotu, která je už nějakej ten den po spotřebě, ale podle barvy a vzhledu bys to do ní taky neřekla, dokud to nevybalíš doma, na denním světle a bez příkras..

(27. 06. 2011 12:29)

honzina: není co dodat

(27. 06. 2011 12:12)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy