DISKUSE K ČLÁNKU

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 08. 2011 02:42)

dano:Pre Boha, nedajte si to!!! Je jedno či Nemcom alebo niekomu inému, len nech to ostane Vaše, české! Zachovajte si českú Prahu! Mne osobne je strašne ľúto aj za českými Karlovými Varami.

(02. 08. 2011 22:11)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 08. 2011 18:37)

joun:Kníže tak hezky se usmívající před volbami na každém rohu je vlastně někdo, kdo s Čechami nemá nic společného a když vezmeme v úvahu, co vlastně proti Čechům dělá, není toho málo. Jednak ruší zastupitelství v zemích, kde by právě v zájmu ČR měly zůstat, ale opouštíme je, aby si tam vlezli Němci či Rakušané. Další jeho počin "směnit" nejlepší a nejhodnotnější historickou budovu Malé Strany s Němci za bezcenné pozemky v Berlíně. Že mu k tomu sekunduje Nečasova vláda? Není divu, co ta dělá pro české občany? Je to vláda jenom těch V.I.P. horních deseti tisíc. Jde vidět, že už si Češi leccos uvědomují, ale kde byli v době voleb? To nikdo si nepřečetl, kdo je vlastně pan "kníže"? To opravdu stačí jenom jeho úsměv a špatná čeština, aby byl zvolen? Chce se mi říct, Češi, máte, co jste chtěli. Ale že je na těch českch chalupách krásně, co? Už vám zrají jablka? Třeba vám nějaké spadne na makovici, aby s v ní už konečně rozsvítilo.

(02. 08. 2011 18:14)

lisa.n:Proč na takovou věc není nějaká anketa, která by vyjádřila názor lidí. Já jsem osobně proti.Proč to musí být v majetku Němců!!! Ať platí nájem a hotovo. Můžeme s tím ještě něco udělat? Ať už jde ten kníže KS do hajzlíčku. Měkne mu mozek nebo co?

(02. 08. 2011 12:43)

franta15:Pražáci, prodejte si celou Prahu - Němcům, Američanům, Číňanům. Je vám to podobný. Doufám, že majitelé vás jednou všechny vystěhují někam mimo Česko, Evropu a celou naši planetu. Mohli jste počkat až to Česko dotáhne tam kde je Řecko, zatím tam ještě nejsme. Už vidím, jak Řekové jezdí za 50 roků na dovolenou do Finska nebo Číny, kteří brzy skoupí nejprv jejich ostrovy a potom i pevninu. Jsme hrozný národ, ale vládu Kalouska s Nečasem si musíme všichni zapamatovat! Jdu blít, vašnosto!

(02. 08. 2011 10:14)

lennne:jestli jsi si nevsiml, tak presvedcil vladu = zastoupeni cele republiky, nebo mas pocit ze vlada je slozena jen z prazaku?.Nemcum bych neprodala z CR nic, ani hrst hliny, natoz historickou pamatku, a pak ze nebude knize "kopat" za rakusany, nemce a jine zpratelene "rodiny" ...kecy.

(02. 08. 2011 13:12)

lucnik:S Frantou v podstatě souhlasím, jenom mi vadí, že se stále mnoho lidí domnívá, že "politiku" dělají pražáci. Jsem rodilý pražák, mám svoje město rád a jsem rozhořčen, že se odehrávají v politice taková rozhodnutí, na které pražáci nemají vliv.Zkuste si zjistit, kolik našich politiků je z Prahy.

(03. 08. 2011 08:23)

sovageorg:Co se nepodařilo 1938-45,daří se 2011....

(02. 08. 2011 09:58)

starypes: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 08. 2011 07:41)

nespokojeny:jenom at to prodaj vse a nebude uz co prodat

(01. 08. 2011 20:24)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy