DISKUSE K ČLÁNKU

marekpazdera:Bože to jsou kydy... chodím sem, abych se zasmál. Přece se nikdo ženit nemusí, děti mít může kdy chce a s kým chce. Ženy zase říkají, že se rozvádějí kvůli českým mužům, kteří se neumí postarat sami o sebe. Upřímně řečeno, tyhle ufňukané články to spíš potvrzují. Ale já nemyslím, že je problém mezi muži nebo ženami. Až se budu chtít ženit, vezmu si takovou, která není blbá. Naštěstí takovou mám. Blbec si vezme ale blbou a pak se diví - to bude asi tak. A když manželství nevyjde - stane se, a co má být? Inteligentní lidé se dohodnou, blbci si dělají schválnosti, ale to platí i v práci.

(22. 09. 2011 09:06)

sydnicka:dnes 70% a pristi generace bude jeste horsi! Problem je, ze dnes lide neumi zit v manzelstvi, chteji jenom svobodu a to i na urok deti. Tzv. svobodne matky a nebo rozvedene pak "vychovavaji" deti samy.Vychovavaji v uvozovkach proto, protoze matka bez muze nemuze nikdy vychovat deti k manzelskemu zivotu.Nad tim by se mneli politici zamyslet a tento zpusob vychovy udelat neatraktivnim,aby mladi lide jsi velmi rychle rozmysleli mit a nebo nemit deti. Takova vychova je pro stat jenom pritezim a je potom lepe kdyz se narodi mene deti, nez jenom mit deti kvuli spolecnosti a nejake biologicke povinnosti.

(31. 08. 2011 12:09)

georg7: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 08. 2011 09:40)

petra789:POdle mě je to hlavně kvůli tomu že svatba se nevyplatí, a když tak jedině v případě žádosti o hypotéku, jinak ne, protože pokud vdaná žena přijde do jiného vztah tak její plat a manžela plat se sčítá a pokud překročí určitou hranici porodný nedostane.. což se ve většině případu stáva, ale jakožto svobodná matka má porodny(většinou) a i s příspěvkama je na tom lépe...Takhle tomu náš stát krásně nahrává, okrademe Vás všehny jenom ROMY necháme a ještě jim přidáme!!

(30. 08. 2011 15:56)

anonym12345:Nemyslím si, že je to z důvodu co v článku uvádí - tedy špatné vyhlídky pro muže. Tam se totiž předpokládá, že už před svatbou muž uvažuje o tom až se bude rozvádět a to pochybuju.
Z mého pohledu je to hlavně o penězích. Stát dnes nikomu nepomůže. Svatba stojí hodně peněz a do toho se musí zařídit byt a řekněme si upřímě, že nechceme žít v kompromisu celý život, proto je možné žít se starým nábytkem, ale jen dočasně. Do toho se poštěstí počít dítě a na to už od státu taky normální člověk, který není úplný looser, nedostane žádnou výpomoc (porodné). Bohužel je to tak, že si musí člověk rozmyslet na co si vezme půjčku, protože sám nenašetří. Jestli na svatbu nebo na rekonstrukci. Myslím, že volba je jasná. Bez prstýnku se žít dá, bez střechy nad hlavou ne.

Kdysi jsem se na základní škole, v rodinné výchově psala do sešitu větu: STÁT JE RODINA. Nevím jestli to chápete stejně jako já, ale tohle se změnilo - teď už je jen STÁT.

(30. 08. 2011 12:45)

anelam:Není se čemu divit-mladí lidé se nežení i kdyby chtěli z důvodu nedostatku peněz,nedostupných drahých bytů-pokud se stane a mají dítě,mamina zůstane u rodičů a pro tátu tam není místo...mladí muži jsou vychovaní k nicne­dělá­ní,vět­šinou ani neumí obrazně přibýt hřebík...mladé ženě přibude práce s dítětem a starším dítětem(s mužem) Ti co se přesto vezmou ,tak to nemá dlouhého trvání,neumí žít pospolu,ani se o to nesnaží....Po pravdě řečeno po zkušenostech co mám,bych se také nevdávala

(30. 08. 2011 12:03)

georg7: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 08. 2011 20:21)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy