cotonice:Tady vidíte,že naší vládu vůbec nezajímá ,co lidé chtějí nebo nechtějí.Jde jim prostě jen o to ,aby ještě rozkradli ,co tu ještě zbylo.Že se jedná o klenot ,je jim úplně jedno,ale co chceme kníže prosadil svoji vůli proti lidem .opravdu to s námi myslí "dobře" ! Je neskutečné ,co se v tomto absurdistánu ,může uskutečnit ! S takovouhle vládou ,prostě musíme padnout a zvedat se budeme další století ,pokud se nám to vůbec ,kdy podaří.Zlatí komunisti !
kirsti:Jdu blejt velebnosti,to je strašný co se tady děje.Co se nepovedlo Němcům za války jim dáme sami a ještě na zlatým podnose.Co jsme to za národ,co všechno si necháme líbit? Vypráskat je všechny bičem,všechno prodali,rozkradli a nás jen utahujou.Dobře nám tak,jsme jako ovce které jdou na porážku,Kdysi by jsem svojí zemi neopustila a neutekla za hranice,nyní začínám litovat......
rudyptak48:Najednou se Pražáci probudili, a doufají, že probudí i spícího knížete. A co to známé heslo "My Prahu nedáme..."
Už by ji měli začít bourat, pokud ji celou nekoupí nějaký arabský šejk. Jen se divím, že nikdo takhle vehementně nebránil Karlovy Vary, které jsou již prakticky v ruském vlastnictví, včetně vykutálených radních.
Už se z nich stala Potěmkinova vesnice, kde se jednou ročně koná filmový festival.
lisa.n:Čtu to a je mišpatně a úzko z toho,jak jeden stařec ovládne celou vládu.Co se to děje? To je ten Nečas fakt tak nesoudný?Stále nám něco vypočítávají a dělají z nás blbce a sami neumějí počítat.Tohle prodat by si nedovolil nikdo.Jsme pro smích!Němci si musí říkat,co jsme za blbce.Schwarznberg mě velmi zklamal.Je zřejmě už senilní.
mim33:Vůbec není senilní - jeho žoviálnost a hraní si na neškodného staříka je jen maska. Bohužel dnešní Čech neví, co moc dobře věděl už dávno Borovský - Zle, matičko, zle! Švarcemberci zde.
gustafucikova:co by tomu říkal pan kníže kdybych z nostalgických důvodů chtěl koupit Orlík za pár babek a přidal mu k tomu pozemek někde v Chabrech? to jste mě pane kníže zklamal.....pokud se to němcům prodá, pak už můžeme jen určit tržní hodnotu Hradu a odtáhnout na Sibiř, jak ostatně za války němci chtěli. Shit.