DISKUSE K ČLÁNKU

pesanglicky: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(28. 09. 2011 20:40)

ladybug:Co je masová vražda. Snad masový vývar.Perfektní termín: hromadná vražda. Přestaňte anglikanisovat češtinu! Je to bohatý a krásný jazyk.

(28. 09. 2011 16:14)

jity:hofihofi já to četla, že před smrtí dostala strach, ale samozřejmě to nevím, nebyla jsem u toho. Možná je jí takto lépe, třeba by stejně byla sama se sebou nešťastná.

(28. 09. 2011 12:16)

(28. 09. 2011 20:40)

ouha:Dlouhé povídání s autentickými výpověďmi, které stojí za přečtení, najdete na
http://www.v-art.cz­/taxus­_bohe­mica/­eh/ci­lek_o­prat­ka.htm

Podle všeho to byla autistka, navíc homosexuálně orientovaná, takže se asi cítila hodně ztracená a normálnímu světu nerozuměla. O problémech autistů se tehdy nic moc nevědělo, homosexualita se tabuizovala, takže se celý život cítila jako "divná" a okolní svět nenáviděla.

(28. 09. 2011 10:27)

yarda:Mezi zabitými určitě byli nějací komunisti. Neměl by jí pan Vondra dát in memoriam nějakou medajli?

(28. 09. 2011 09:10)

zlatovlaska: to by bolo bez vyletu do USA, to ho nebavi...

(28. 09. 2011 10:38)

hofihofi:Ja ji znal osobne, delala soferku u technickych sluzeb, byly tam, kde je dneska stanice metra Vltavska, chodila tam s nama, jako ostatni soferi z TS do hospody naproti elektrickym podnikum, kachlikarna, byla evidetne cakla, pohled do zeme, odpovidala jednoslabicne, na hlave furt ksiltovku, a furt, ze ji nejakej chlap ublizil. Vsichni o ni tikali, ten cvok jednou neco provede, ale tezke nakladaky, treba trambus zvladala perfektne, nikdo nechapal, proc to neudelala z podnikovym nakladakem, ale vzala si RN z pujcovny. Ta holka evidetne nepatrila za volant, ale predem se to zjistit neda. A vubec nebyla podelana pred popravou, naopak ji sama chtela, odmizla si napsat zadost o milost, psala to jeji mama, ze je nemocna dusevne, ale popravili a ona to chtela. Divna, patrila do cvokhausu,ale na dozivoti tak je otazka, zda to takhle vlastne nebylo ok. Mela sileny pociz krivdy od celeho sveta a to je cele, Olina, uz jen to, ze chtela , jako muzatka ridit nejtezsi nakladaky, taky divne, ze?

(28. 09. 2011 04:15)

(28. 09. 2011 20:42)

hana512:To je pravda. Já jsem taky četla vzpomínky jejího kata, který říkal, že od té doby se mu popravy zhnusily. Asi byla hrdinka, do té doby, než jí šli oběsit. Nicméně dnes by se trest smrti určitě hodil. Co s takovýma magorama. Že je to nelidské? Vraždit nevinné je horší humus.

(28. 09. 2011 22:36)

plaudite2:ženská ulhaná, žádný kat vzpomínky nevydal. To spisovatel Hrabal použil v Ponorných říčkách IMAGINÁRNÍ zpověď kata, který popisuje jak věšel tu mladou holku ...... atd. A co je to imaginární si vygooglujte.

(29. 09. 2011 12:35)

visersivoko: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 09. 2011 23:42)

ejvm1712:Které kopyto psalo tento článek? Chyb jak máku a napsáno nezajímavě.

(27. 09. 2011 20:44)

marais:Proč se jako chtěla pomstít a byla tak zlá, mi není jasné.

(27. 09. 2011 17:08)

plaudite2:"Krutě ironické" je, vážený autore článku hope to, že píšete o něčem, o čem nemáte ponětí. Do redakce Lidové demokracie nikdy nepsala a už vůbec ne do Obrany lidu. Pouze do Svobodného slova a Mladého světa. Dnes může být novinářem každé kopyto.

(27. 09. 2011 11:39)

doktormediciny:Poslyšte, je tohl zrovna dvakrát důležité??Několik mrtvých zbytečeně a nemotivovaně. No a tady se zaseknete na takových malichernostech

(27. 09. 2011 13:18)

jity:Co jiného, než trest smrti by si zasloužila. Někde jsem četla, že před popravou byla podělaná strachy.

(27. 09. 2011 10:27)

(28. 09. 2011 20:43)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy