mutaky:Když čtu, co tady zase psali dementní pánové decastrát a kobydebila na adresu hofihofiho, tak musím zkonstatovat, že to jsou nechutný prasata. Takový zrůdy by měly mít zákaz vůbec chodit na diskuze. než se to odešle, tak to ještě opravím
mutaky:Když čtu, co tady zase psali dementní pánové decastrát a kobydebila na adresu hofihofiho, tak musím zkonstatovat, že to jsou nechutný prasata. Takový zrůdy by měli mít zákaz vůbec chodit na diskuze.
venxa:Anka, ti moroni neumeji nic jineho nez omilat bolsevicke polopravdy. Mel jsem u nas na navsteve svagra z ceska a ten mi vysvetlil ze ctenari Blesku jsou prevazne dusevne omezena spodina obyvatelstva. Takze uz vim proc dementi jako decatlon a spol. pisou takove nehorazne blbosti.
anka:bolsevik to omylal pres 40 let....a nebyl pristup k jiny informacim.....musim se priznat...kdyz si dneska "kopu" v historii....je toho tolik, co jeden nevi ....Na druhou stranku, i ja ctu blesk...))protoze u toho jako vetsina mohu vypnout mozek a odrelaxovat se.
hofihofi:nic takoveho jsem nepsal a mel by si psat inteligenttne ne jako hulvat, tva hloupost a mysleni je zjevna, umis jen nadavat beze smyslu,, ostudu si tu delas sam, ano ja tu rikam veci na ktere mam dukazy, ty jen rves o xikanech jako dement.
anka:Ve skole jsme se ucili o hruzach Nemcu behem svetove valky - ale uz se tam opomnelo ucit o tom, jak Amici, Kanadane, Australane, Novy Zeland - za nas nasazovali zivoty. Uz se opomnelo rici, jak fanaticti japonci se behem valky chovali hure jak Nemci.....ucili nas o tom jak zli amici schodili bomby na nevinne japonske deti.....Je spousta knih psana historiky na toto tema, spousta dokuentarni filmu.....O tom, ze japonci byli (jsou?) fanatici svedci i to, ze ani po prvni bombe se nevzdali - byli ochotni bojovat do poslediho muze......
A misto omylani komunistickych historie - co takhle se podivat vice co se deje dneska v Cine.....Ze Cinani nenavidi Japonce, ze jim nedokazali zapomenout ty zverstva ze druhe svetove valky , ze zbroji jak sileni - kazdy rok navysuji svoji armadu......A co kdyz se rozhodnou jit na Japonce....a Japonci pozadaji o pomoc USA a ty sve evropske spojence - bez Ciny uz pomalu nebudeme vedet jak si vyrobit knoflik u kalhot....Takze jeste jednou - misto kritizovani a hazeni vsechno do jednoho pytle na Amiky - ja bych se radeji starala o to - proc Cina zbroji tak moc..... a jaky to muze mit dopad na nasi budoucnost...