simonavlckkova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz
simonavlokkova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz
burinnka99:Letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz
pjetulda:Letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz
odol:Ked som chodil do zakladnej skoly,bolo tam aj tzv.povinne citanie.Medzi tuto literaturu patril aj vynikajuci roman od Bozeny Nemcovej,Babicka.Toto krasne a poeticke dielo napovedalo mnohe aj o problemoch v ludskych a osobnych vztahoch.Asi nikdy nezabudnem na vyrok babicky,ktora hovorols Viktorce:Jo holka-to znam!! Kdyz svrbi ku@da,to je horsi nez podebrana pata!!!!Ako ziak 6 triedy som to velmi nechapal ale dnes ocenujem talent a pracu spisovatelky.....
Nezmar79:Doporucuji precist tu pravou, originalni verzi, ne tu predelanou na "sprostarnu". Ale to by pro vas asi bylo prilis nudne. Bozena Nemcova nikdy nepublikovala tuhle vulgarni verzi, nehlede na to, ze tehdejsi cenzura by ji za to roznesla na kopytech. Mate docela zasadni nedostatky ve vzdelani, odole!!! Nebo ze by skolni osnovy literatury byly na Slovensku tak podstatne? rozdilne?