DISKUSE K ČLÁNKU

vecernik:1 + 2) to je nesmysl. pokud by to tak bylo, bude se to dít u všech soutěžících, ne jen u jedné. částečné zpoždění tam vzniká (porovnejte si stránku jednotlivých soutěžících s HTTP na začátku oproti verzi s HTTPS na začátku - jsou jiné... (ale skenuju samozřejmě obě)
3) To je nejpravděpodobnější vysvětlení. Jak ze strany blesku, tak ze strany sázkové kanceláře chance.cz . Málo pravděpodobné je, že by to ovlivnil někdo její známý(protože to je 80 a ne 90 hlasů), Rozhodně nevěřím, že by to ovlivnňovala přímo Šedová. Na tom jediném se asi shodneme.
4) možná... ale v tom případě by to blesk mohl vysvětlit

(29. 08. 2012 14:29)

lucasso:Simonko nerozciluj se,to negativni co tu pisou,je jen jejich hloupost a nebo zavist nic jineho,mi co te zname,vime,ze jsi hodna,inteligentni a pekna holka a tak DRZIM PALECKY!!! Lukyn! A vy zavistivci,skocte do zdi!!...

(29. 08. 2012 13:40)

raumonpls:Podvod nic jineho, velmi velka nahoda, ze v kazdou celou naskoci 80hlasu.

"naskakuji hlasky kazdkou chvily o stovky" jednotky vs stovky tu nekomu asi delaji potize, ikdyz vlastne proc se divim, wannabe modelky asi velkou inteligenci nemaji. PS: stesti prejeme valentove

(29. 08. 2012 13:24)

00simonka00:To že Valentový naskakují hlasy každou chvily o stovky neřešíte co nebudtě tak zlý vite kolik usilý mě stalo abych měla tolik hlasů a kolik to stalo mou rodinu raději se zamyslete nad tím a nehledejete v tom furt podvod !!!!­!!!!!!­!!§§Ne­doka­žu pochopit jak člověk nedokže přát štěstí druhému hnus todle

(29. 08. 2012 13:18)

vecernik:valentové nenaskakují hlasy každou chvíli o stovky. To je lež a nejste schopná to nijak dokázat. Na druhou stranu důkaz že Vám naskakují hlasy přesně na začátku každé hodiny máme.
To není o přání štěstí. To je o tom, že s kamarády sháníme spoustu příznivců, a vám pak jen tak zadarmo naskakujou hlasy pomocí automatu. (nebo snad víte o někom, kdo bude přesně na začátku každé hodiny posílat SMS 24 hodin denně? i v noci kdy hlasování nefunguje?

(29. 08. 2012 13:49)

naser:taky nechapu, proc to simonce valentovy neprejes.

stejne jako nechapu, proc do takovy ptakoviny tvoje rodina vrazi penize

(29. 08. 2012 18:08)

00simonka00:A už dost je to od vás hnusný já nepodvadím hlasy mi posilaj známy a rodina je to trapný už mi to leze krkem jak si v tom hledáte naky podvod není to ferr Nevidim tu žádné pozitivní reakce celou dobu sjme v soutěži vedla poslednních pár dnu je Valentová na první pozici mám to brát taky za podvod budtě prochu soudní a zamyslete se nad tím realně a nehledejete v tom furt podvod chci bejt modelkou jako každá jiná ale nečekala jsem že proti mě bude tolika zlých lidí a dost mě to mrzí

(29. 08. 2012 13:14)

kozlozlordik:To je divný, jak přibývají hlasy té druhé (hubenější) - smrdí to podvodem od Blesku.

(29. 08. 2012 13:08)

00simonka00:Měl by ses zamyslet nad tím že hlasy mi posilaj rodina známy a kazdou chvily bojuji tak stejne jako Valentova už mě to docela mrzi tydle diskuze

(29. 08. 2012 13:23)

sarula1990: „Jsem obyčejná holka trošku při těle,“ představuje se osmadvacetiletá Simona Valentová ve svém profilu v soutěži trochu při těle je 160kg?? jáj ... by mě zajímalo, kde ty tlusťošky pořád berou sebevědomí

(29. 08. 2012 09:17)

00simonka00:To není pravda mi známy a rodina halsuji podcive a stalo je to dost usily a je to smesne ty trapne urazlive nazory nebo urazky neni to fer A je mi lito ze nekteri lide dokzi byt tak zly Samozdrejmne moc dekuji vsem co hlasy posilaj

(29. 08. 2012 08:56)

vecernik:A vy jste která simonka? Valentová nebo Šedová? Ve skutečnosti totiž Šedová dostává hlasy POUZE přes SMS. Za den má jen pár hlasů pomocí běžného hlasování, zatímco Valentová dostává každou minutu několik běžných hlasů od svých fanoušků. (mezi které se taky řadím)
O to zajímavější je, že Šedová dostává 80 hlasů pravidelně každou hodinu kolem třetí minuty dané hodiny. I v noci, kdy je hlasování zastavené... Nevěříte? tak se podívejte na důkaz - statistiky: http­://pa­vel.cer­nik.na­me/rou­ming/m­iss.ph­p?t=diff

(29. 08. 2012 11:35)

blobik:Pokud Te můj příspěvek urazil, tak sorry. To nebylo jeho cílem. Cílem bylo ukázat, že s načítáním hlasů se děje něco neobvyklého, když na Tvém profilu naskakují hlasy i v době, kdy je hlasování vypnuté.

Netvrdím, že za to můžeš Ty, tovji známí nebo rodina. Tož tak.

(29. 08. 2012 14:55)

blobik:Od pulnoci do 5 do rana je hlasovani zastavene. Ale Simone Sedove se presto nacita 80 hlasu v celou hodinu i v jednu rano, ve dve rano, ve tri rano... To ale neni hezke.

Zda se, ze misto skupiny obdivovatelu z internetu ma Simona Sedova nejakeho fanouska, ktery muze zasahovat do programu na nacitani bodu. Ale trochu to odflakl kdyz ji to nacita i v dobe, kdy dle pravidel souteze hlasovat nelze.

(29. 08. 2012 03:49)

sandrarobbenova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(28. 08. 2012 19:32)

sandrarobbenova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(28. 08. 2012 19:32)

blobik:Stavy hlasovani podle stranek Simon:
Cas Val. Sed.
152 18575 17159
153 18577 17239

163 18888 17250
164 18891 17330

172 19217 17340
173 19223 17420

To budi dojem, ze Sedove pribude jednou za hodinu 80 hlasu (v prubehu jedne minuty). Zajimava je nejen presnost 1x za hodinu, ale i pocet hlasu. Proc kupovat 90 hlasu za 80Kc, kdyz si clovek muze koupit 2x40 za 100Kc, ze.

(28. 08. 2012 17:49)

blobik:Aha - tak ti smajlici tam znamenaji dvojtecka a nula.

(28. 08. 2012 17:51)

mutaky:Tak už podle těch fotek je jasné, že hlasování objektivní nebude. jestli toto jsou dvě vítězky, tak to o lečems napovídá. Nebo že by bylo tolik vtipných hlasovatelů?

(28. 08. 2012 17:54)

franckajagrova:AŤ JE TO JAK CHCE,POKUD VÁŽÍ 160 KILO,MÍRY BUDE MÍT DOST JINÉ NEŽ TAM UVÁDÍ !

(28. 08. 2012 19:37)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy