gogo:Je pravdou, že tenkrát stál svět skutečně nad propastí. Stačilo již velice málo a historie lidstva by opět začínala od nuly... Ale ani dnes není důvod k jásání. Zbraně hromadného ničení může kdykoliv kdekoliv kdokoliv spustit a bude konec... A navíc lidstvo pomalu ale jistě ničí samo sebe pozvolně ničením životního prostředí a spoléháním se stále více na techniku než na vlastní rozum...
veradobrikova:Lidi, 95% naroda si alespon jednou v zivote vsadilo loterii. Ja ne! Nechci zivit sejdire typu Husak a spol, protoze v loterii NIKDY NIC NEVYHRAJETE! Objevila jsem ale system www.***.cz a konecne se penizky sypou i ke me! Velice doporucuji! Nesazejte v loterii, vyzkousejte toto a budete nadseni!
yarda:Takže tehdy málem začali válku Američané, že na tu ponorku házeli hlubinné pumy. A nebylo jejich zásluhou, že nezačala. Jestlipak v USA toho Rusa nějak ocenili? Někde jsem četl, že se tehdy kapitáni sovětských ponorek dohodli, že pokud někdo z nich jaderná torpéda použije, tak bez ohledu na další rozkazy je použijí všichni.
prahor:Vy nedoukové z Blesku,
kdy se už naučíte psát ruská jména českým přepisem, který existuje již od dob Čelakovského. Jde o Vasilije Archipova, jak se snadno dočtete i v našich pramenech, nemusíte otrocky citovat anglicky psané zdroje.
alexandrakovva:Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.***.cz
alexandrakova:Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.***.cz