DISKUSE K ČLÁNKU

kakaovasusenka:ovšem herecké kvality nulové

(24. 02. 2013 22:12)

dzixy:Markéta nemá s nahotou problém. Proč by také, vždyť nemá moc toho co ukázat.

(17. 11. 2012 08:53)

kristinkavanickova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(15. 10. 2012 19:31)

kristinanovaskova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(14. 10. 2012 21:03)

evicak:bez uz s tim do pr*ele!!!

(14. 10. 2012 23:43)

kristinanovaczkova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(13. 10. 2012 20:06)

petravilimeckova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(12. 10. 2012 19:49)

evicak:jste normalni, slepice????

(14. 10. 2012 23:43)

vopice3:Mně stačila ve VIP vaření,byla falešná jako pihel.

(12. 10. 2012 12:27)

kamii:Zrzouni jsou jako sukaté dřevo ....na h...o, to říkal můj dědeček

(11. 10. 2012 22:01)

dankamacakova:Ahoj vsichni, pritel dela tohle www.***.cz a je to vazne moc dobre Kazdej se hold nejak vybiji, ale toto je ku prospechu i me, pac je v tom fakt dobrej Znate to taky?

(10. 10. 2012 18:23)

evita2:Má, nebo spíš měla, moc hezkou postavu.Obličej je zajímavý, nicméně nelíbí se mi ale jak hraje, je taková studená, bez emocí. Ve filmu "Oznamuje se láskam vašim" byla taky taková neslaná nemastná. Možná měl režisér raději obsadit někoho méně vyvinutého, ale s lepším hereckým umem. Dost ten film, v mých očích, ztratil, zasloužila si ta její role větší hereckou osobnost, když ty ostatní byly obsazeny tak skvělými herci. "Sedím na konári" jsem neviděla, tak nemohu soudit.

(10. 10. 2012 14:01)

veradobrilkova:Lidi, 95% naroda si alespon jednou v zivote vsadilo loterii. Ja ne! Nechci zivit sejdire typu Husak a spol, protoze v loterii NIKDY NIC NEVYHRAJETE! Objevila jsem ale system www.***.cz a konecne se penizky sypou i ke me! Velice doporucuji! Nesazejte v loterii, vyzkousejte toto a budete nadseni!

(09. 10. 2012 20:31)

evicak:velmi nesympaticka zenstina

(09. 10. 2012 17:20)

lisa.n:Ještě jedna poznámka: bude lepší, když zůstane pouze u focení, jak otevře pusu: KATASTROFA

(09. 10. 2012 10:24)

lisa.n:naprosto souhlasím s názorem, že je velmi nesympatická a nepříjemná osoba

(09. 10. 2012 10:22)

froliskop: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(08. 10. 2012 20:00)

verkadobriskova:Lidi, 95% naroda si alespon jednou v zivote vsadilo loterii. Ja ne! Nechci zivit sejdire typu Husak a spol, protoze v loterii NIKDY NIC NEVYHRAJETE! Objevila jsem ale system www.***.cz a konecne se penizky sypou i ke me! Velice doporucuji! Nesazejte v loterii, vyzkousejte toto a budete nadseni!

(08. 10. 2012 19:36)

bleee:I Brožová prohlásila, že by přes "toto" karieru nedělala už jsou s tím lhaním na tom jak naši politici http­://www­.show­biz.cz­/skan­dalni-eroticke-video-katerina-brozova-a-marketa-hrubesova/

(08. 10. 2012 11:14)

bernadette:Jmenujte jeden jediný film, kde by měla významnou roli a nesvékla se! Založila si na tom kariéru. A jak stárne, nezbývá jí nic jiného, než vařit. I když v Prostřenu spíš aranžovala než vařila. Poskládat maliny a ostružiny na talířek umí i malé dítě. Jinak v hlavě má n.a.s.r.á.n.o a hraje si na něco, co není. Velice nepříjemná osoba.

(07. 10. 2012 22:01)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy