DISKUSE K ČLÁNKU

alain29:pokud dobře počítám....tak jsem ušetřil 60 milionů----a to jsem se do jedný nemohl dostat.Tak by mne zajímalo za co jsem pak ty ušetřený prachy utratil..když je nikde nevidím

(26. 10. 2012 06:29)

Uživatel_776269: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 10. 2012 23:10)

kalnormin1:Stejně už pannou nebyla, ve dvou měsících po narození se sedla na dudlík a už si to nepamatuje. Ve 20-ti letech bý ještě poctivkou je nezvyklé. Tady některé naše etnika mají už ve 20-ti letech 4 děti a nebo víc. A mají z toho živobytí.

(25. 10. 2012 14:02)

dfghjk:Když tu čtu, kolik za svou poctivost inkasovala jedna ošklivá, stará (ano, stará, protože dvacetiletá panna je na místní poměry dost nestandard) panna, co by teprve musela vydělat skutečně mladá a hezká! Určitě víc, než za celý život např. někde za barem. Je však nezbytné s touto lákavou možností dospívající dívky zavčas poučit, nejlépe již během povinné školní docházky, jinak už by bylo v mnoha případech pozdě. Dávám tomuto byznysu velkou budoucnost a apeluji na jeho rychlou daňovou úpravu, považ Kalousku, kolik by státní kase taková deflorace hodila jen DPH!

(25. 10. 2012 12:55)

krist.ina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 10. 2012 12:57)

alumno:Nevím, mezi jakou sortu lidí patříte (zda mezi takové, co se o to snaží už v patnácti), ale např. v ČR je průměrný věk při prvním pohlavním styku necelých 18 let, a celosvětově je to asi 17,5. Slečna tedy nijak výrazně nevybočuje. Navíc v asijských zemích je průměrný věk při prvním sexu kolem 20 let (v Číně myslím dokonce cca 21 let), takže pro toho japonského milovníka je to panna věkově úplně akorát.

(25. 10. 2012 13:37)

naser:dvacetileta panna je nestandard tak mozna mezi vama cikanama

(25. 10. 2012 22:22)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy