DISKUSE K ČLÁNKU

vrabcek.:Nemusel to byt zly clovek. Narodil sa v dobe,..v ktorej vela na vyber nemal. Nechcem ho ospra­vedln­ovat­,..a­le nemyslim si ze to bol zly clovek. Bol to proste chudak svojej doby.
Ale co sa mi na nom paci. Nikdy nic neukradol. Za tych 20 rokov vladnutia si akurat zariadil rodiny dom v Bratislave,..a zbytok zivota zil len zo svoje penzie.
V dnesnej dobe slovensky alebo cesky poslanec si za rok uz moze postavit peknu vilu a do garazu zaparkavat pekne drahe zahranicne auto.
Nech bol Husak neviem aky zly,..ale v zivote sa nevyrovna tymto dnesnym nasim skorumpovanym zlodejom ktory si zo statneho rozpoctu urobili vlastnu pokladnicku.

(21. 02. 2013 02:10)

chrodyha:No jo, tak co by nepodváděla, když on se zas chodil na Ruzyň cicmat s Brežněvem, že.

(30. 01. 2013 23:35)

jarypadlo:Možná to opravdu byl lidsky slušný člověk s politicky svázanýma rukama,to už nikdo nedokáže osvětlit.Jeho děti budou jistě neobjektivní.Pokud měl ideály jako každý z nás,musel vědět že Moskva mu to zarazí.Škoda.

(28. 01. 2013 17:32)

lenkakareskova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2013 16:41)

burgermiky:Co bych dala za to, kdyby dnešní volby vyhrál Husák. Vyrostla jsem za něj a vzpomínám na to ráda.

(26. 01. 2013 20:55)

kajenka52:Po rokoch môžem povedať,že Gusrav Husák bol dobrý prezident a je smutné ako dožil posledné roky svojho života. V dnešných dňoch si volíte prezidenta a je smutné nato pozerať koho ste si vybrali za kandidátov. Dvoch senilných dementov .Tí sa Gustovi nevyrovnajú an po členky.

(25. 01. 2013 21:53)

lipno:Celkem se divím, že i po tom, co prožl v base, zůstal komunistou. Vyprávěl mi jeden, jak vypadaly jeho výslechy i jak prohlásil:
"Jednou to dotáhnu na prezidenta, ale nikomu se mstít nebudu"
Dnes se nepíše o tom, že Brešněvovi po srpnu 1968 odmítl revoluční soudy k tzv. kontrarevolucí, zatímco Dubček si chtěl zachovat koryto a podepsal by všechno. Gusta jen provedl prověrky a konstatoval to takto: "Do strany šli kvůli výhodám, přesedli na špatnou loď, ať poznají, jaké je to bez nich

(24. 01. 2013 12:54)

lipno:P.S.
Promiňte překlepy, není to ***amotnost, ale mé stáří

(24. 01. 2013 12:56)

henes:andreavalnikova: pizdo zalez a neopruzuj....

(20. 01. 2013 16:00)

andreavalnikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat na ***. Je to na - ***BoCerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, brzy to uz nebude mozne!

(20. 01. 2013 14:55)

evita5555:Opäť sa potvrdilo, že redaktori tohoto plátku sú nenapraviteľní idioti, ktorí popíšu čokoľvek, pourážajú kohokoľvek, len aby niekto bol ochotný čítať tie ich grcy. Husák bol vzdelaný chlap, ktorý mal svoju víziu, ktorú ale musel korigovať vzhľadom k tomu, čo si želali rusi. Keby bol v pozícii, v akej bol Havel, teda že nemci si chceli zväčšiť trhy na východ a preto dovolili dohodu s Gorbačovom, to by bola trošku iná situácia. Pani Magda Lokvencová Husáková bola tiež inteligentná žena, ktorú zomlel systém a po rokoch bez manžela, ktorý sedel v base za svoje presvedčenie, spojila svoj život s Filčíkom. A ako rozumní ľudia to všetci akceptovali. Nežili ste v tom čase a ani v takej situácii, tak ako môžete súdiť?

(20. 01. 2013 10:43)

sukin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2013 17:16)

pjotri:Bohuzel to nefunguje.. Nekolikrat mi to hodilo stejnou barvu i 11x po sobe, cimz jsem uz nemel co sazet a vse jsem prohral. \pocitac si to proste ohlida a s nahodnymi cisly to nema nic spolecnyho. A stezovat si na podvod muzzu leda na lamparne..

(19. 01. 2013 00:48)

donchicho:Pana Husaka jsem tak jako vetsina pametniku nemusel.Teprve po uplynuti mnoha let vidim,ze to muze byt o mnoho horsi.Panu Husakovi se v duchu omlouvam a proti dnesni politicke reprezentaci byl....gentleman..

(18. 01. 2013 20:37)

romanavalnikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat na ***. Je to na - ***BoCerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, brzy to uz nebude mozne!

(18. 01. 2013 19:12)

pjotri:A jak vis, ze to uz nebude mozny? Jako normalni uzivatel to vedet nemuzes, tak, jak to ani ja nevim.. Spis ses na tom asi osobne zainteresovana a nahanis voly, ktery byste okradli.. JE TO PODRAZ A NEFUNGUJE TO.. OVERENO..

(19. 01. 2013 00:54)

marekb14:je strašne zlé odpovedať človeku, ktorý to nechápe a nechce, lebo za roky ČSR bol len Huskák Slovák prezident a Vy Češi ste schopní prepáčiť aj Háchovi, aj Benešovi, aj Gottwaldovi, aj Zápotockému, novotnému, Svobodovi aj Havlovi, ale Slovákovi nikdy a tam je tá Vaša čská malosť, oki..ja viem že nie, Vy ste hrdinovia a preto si zvolíte rakušáka a nemca za prezidwenta, kde domov múj..oki ?

(18. 01. 2013 11:29)

marekb14:Myslím si, že ak je človek súdruhom K. Gottwaldom a jeho vládou zavretý na doživotie, jeho partnerka nemá šancu - režisérka a herečka, potom sa to zvrtlo, že ? A potom ďakoval Filčíkovi, že im zachránil deti a ženu...to je obeta a nie na klebety o nevere, tá pani zomrela mladá, ale písať o nevere je neetické tak, ako o Bílej že sa priživila na smrti pani Jiráskovej, tak sa spamätajte a Bohu ďakujte, že ešte tak trocvhu pravda víťazí na zlom, ale len málo.....

(18. 01. 2013 10:04)

lipno:Dobře víš, že v PLESKu máš jen plivat na jiný názor odlišný od PRESStitutek

(24. 01. 2013 13:01)

hanavalnikova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 01. 2013 23:19)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy