DISKUSE K ČLÁNKU

sherwood266:Don't look to me very nice! It's not always the win when you have them and she doesn't look that great either.
That's all I have to say!

(08. 05. 2010 23:19)

diekast:Sto lidí,sto názorů a každého věc,jak si tyto problémy řeší nebo neřeší.Když to celebrity tak chtějí a líbí se jim to,tak ať si nechají třeba přioperovat chobot.Ale nakonec ať dělají co dělají a ať vypadají,jak vypadají,tak se vždy někdo najde,který je zkritizuje.Je to jejich věc.Já to vidím tak,že malé vylepšení není na škodu.Ale všeho s mírou.Nic se nemá přehánět.

(11. 06. 2009 22:57)

vandaxs:Jasně, já ti to neberu, každá ženská a i chlapi o sebe chtějí pečovat. Ale zase najednu stranu se má stárnout s grácií a se zdravým rozumem. Bendová a spol. bude vypadat blbě, jak bude vráščitá po celém těle, ale prsa bude mít hladké viz Helena Vondráčková.

(11. 06. 2009 21:45)

diekast:Já si také nedělám zbytečné komplexy,ale jsem soudná.Vím,že nejsem dokonalá,tak jako nikdo není a nějaké to vylepšení nikdy není na škodu.A nehledě na to,že čas letí,roky přibývají a každý z nás by chtěl vypadat mladší,než je.

(10. 06. 2009 22:55)

vandaxs:To bude tím, že si nedělám zbytečné komplexy a jako problém to opravdu nevidím, že se beru taková jaká jsem.

(10. 06. 2009 19:34)

buranzla:ja jen doufam, ze se BUMERANG nevrati do vlasti protoze TROUBU tady mame evidentne dost ..

(10. 06. 2009 06:37)

bumerang:krajane,
ziji ve vychodni australii a ztratil jsem kontakt s vlasti
diky blesku vsak jsem dobre informovan o vsem deni, kulture a poltice
ale co je moc, to je dneska moc
tento clovek na fotce je prece umely klon !!!
v obliceji je to kovboj - snedy billy mac donaldo s dlouhymi vlasy
telo - zena kolem 40
prsa - jedno stoji, druhe lezi
krajane je to opravdu vase hvezda s 33 lety nebo nejaky umely klon?
kdo spravne odpovi, pozvu do australie a naucim hazet bumerangem.
plati?

(10. 06. 2009 00:29)

diekast:Myslím si,že každá žena má na sobě stále co vylepšovat.Pokud si myslíš,že ty na sobě ne,tak to je tvůj problém.

(09. 06. 2009 21:40)

buranzla:DRAHA ALICE, VYPA*** SKVELE JAKO VZDY !!!!!! SKODA ZE NEJSES PREMIER !!!!! TO BY SE ASPON NAROD NEMUSEL STYDET !!!!! CHACHACHAAAAA... PODLE ME SES JESTE HEZCI NEZ CARLA BRUNI !!!!!!

(09. 06. 2009 18:09)

vandaxs:Upřímně... Nemám ji co závidět, vypadám mnohem ženštěji a mám své přírodní prsa. Člověk by se měl mít rád takový jaký je a ne si tělo ládovat silikonem a nechat si píchat sr.čky do těla pro vyhlazení vrásek. Je vidět, že si sama se sebou nespokojená a tím také i s druhýma.Já ji prostě nemámi ráda. Myslím, že má víc odpůrců než obdivovatelů.

(09. 06. 2009 16:21)

oriro:Ahoj vsichni,
....Cesky narodni sport je,ze se vsichni staraji jako prvni o ty druhe..... Starejte se vsichni v prve rade sami o sebe,prosim!
Negativni prispevky jsou jen reakce lid,i kteri maji complex...
Jestli ruka nahoru ci dolu,jedno prso vetsi ci mensi... Alice, tomu se neubranis,nejen Ty ale nikdo jiny v zemich Ceskych! I kdyby ta chyba tam opravdu nejaka byla, bylo by to lepsi nez kdyby's priletela z planety "Dokonala"! I kdyby Tve telo bylo vice nez dokonale, nejaky Cech s nizsim sebevedomim by nasel i to co by se najit jako chyba na Tvem tele nedalo...
Fotka je perfektni.Telo celkove? Neodolatelne a kdyz sem vepisu megasuperluxus,je to jen jako bych sem vepsal perfect a to je malo ale dost k te fotce...
Z druhe strany zemekoule koukam na s Tebou vysilane Hadej kdo jsem(takove to VKV-Velmi krehke.... ty nekonecne serialy fakt nemusim tak ani nevim jak si tam vedes) a to je neco cim nejen Ty ale i ostatni spoluporodci vali-super a fandim!!! I Tobe Ondracku ;-) Ale tato discuse je o Tobe.. Bud jen porad tak prirozena, bezpros­tred­ni,kras­na, moudre chytra,sexy a fajn jako doposud,bavis me!
Nebudu tu psat nejake prani ci podpory,sve si dobudes i beze mne,mas na to!
Jen..., zavidim Tvemu muzi,to je asi chlap, ktery si fakt muze dovolit prochazet se po Praze 4 vedle Tebe s Vasim synem fakticky s nosanem hoooodne vysoko!!!
Prijemny den ori-ro@hotmail.com ;-)

(09. 06. 2009 14:52)

oriro:A je je... jsem ted po sobe cetl co jsem sem vepsal a uz jen cekam na ty Tve "porodce"...Vim, nikdo tam rodit nebude a porota je porota ale uz skoro desetileti neslysim Cestinu tak prosim...Prominte!

(09. 06. 2009 14:58)

kriticka:...no tak tyhle prsa bych nechtela ani zadarmo, mam prsa sice mensi ale pekne tvarovane...jezisi co to ma Bendova to nech­apu.­..ne­pove­deny vytvor prirody

(09. 06. 2009 14:44)

drobek: dá se na to koukat,není to nádhera,ale tahle dívčina má v sobě něco rajcovního.Je si toho vědoma a umí to prodat

(09. 06. 2009 16:19)

silveretta:No jejda, tak jsou vidět "jen" nepovedená prsa, z toho bych v šoku až zas tak nebyla. Jestli se tolik rozčiluje ta asi jen proto, že nevypadají souměrně...neřekla bych, že je fotka jakoliv zmanipulována, proto by snad povyku tolik nebylo a hned by se Bendová ohradila

(09. 06. 2009 14:33)

vikule:Myslím si, že kdyby většina ženských vypadala jako Alice, mohla by si pískat Na té fotce se mi moc líbí (i když jsem zmatená z těch jejich prsou - jedno evidentně silikon, druhé příroda ), jako ženská je mi sympatická, jako herečku jí nemůžu soudit, seriály nesleduju. Tak asi tak

(09. 06. 2009 13:59)

Digitt:No jak vidim i muzatky maj sanci

(09. 06. 2009 16:28)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 06. 2009 13:46)

zoadz:To by mně zajímalo, na jakých stránkách kolujou ty fotky, protože nebýt tebe Blesku, tak se o nich nedozvím. I když je mi to úplně jedno. Každá žena má každé prso jiné.

(09. 06. 2009 13:45)

lorka:jaká celebrita, je to nána první třídy, hnusná, úplnej chlap, mohla by vystupovaat vs travestama.

(09. 06. 2009 13:43)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy