diekast:Sto lidí,sto názorů a každého věc,jak si tyto problémy řeší nebo neřeší.Když to celebrity tak chtějí a líbí se jim to,tak ať si nechají třeba přioperovat chobot.Ale nakonec ať dělají co dělají a ať vypadají,jak vypadají,tak se vždy někdo najde,který je zkritizuje.Je to jejich věc.Já to vidím tak,že malé vylepšení není na škodu.Ale všeho s mírou.Nic se nemá přehánět.
vandaxs:Jasně, já ti to neberu, každá ženská a i chlapi o sebe chtějí pečovat. Ale zase najednu stranu se má stárnout s grácií a se zdravým rozumem. Bendová a spol. bude vypadat blbě, jak bude vráščitá po celém těle, ale prsa bude mít hladké viz Helena Vondráčková.
diekast:Já si také nedělám zbytečné komplexy,ale jsem soudná.Vím,že nejsem dokonalá,tak jako nikdo není a nějaké to vylepšení nikdy není na škodu.A nehledě na to,že čas letí,roky přibývají a každý z nás by chtěl vypadat mladší,než je.
bumerang:krajane,
ziji ve vychodni australii a ztratil jsem kontakt s vlasti
diky blesku vsak jsem dobre informovan o vsem deni, kulture a poltice
ale co je moc, to je dneska moc
tento clovek na fotce je prece umely klon !!!
v obliceji je to kovboj - snedy billy mac donaldo s dlouhymi vlasy
telo - zena kolem 40
prsa - jedno stoji, druhe lezi
krajane je to opravdu vase hvezda s 33 lety nebo nejaky umely klon?
kdo spravne odpovi, pozvu do australie a naucim hazet bumerangem.
plati?
buranzla:DRAHA ALICE, VYPA*** SKVELE JAKO VZDY !!!!!! SKODA ZE NEJSES PREMIER !!!!! TO BY SE ASPON NAROD NEMUSEL STYDET !!!!! CHACHACHAAAAA... PODLE ME SES JESTE HEZCI NEZ CARLA BRUNI !!!!!!
vandaxs:Upřímně... Nemám ji co závidět, vypadám mnohem ženštěji a mám své přírodní prsa. Člověk by se měl mít rád takový jaký je a ne si tělo ládovat silikonem a nechat si píchat sr.čky do těla pro vyhlazení vrásek. Je vidět, že si sama se sebou nespokojená a tím také i s druhýma.Já ji prostě nemámi ráda. Myslím, že má víc odpůrců než obdivovatelů.
oriro:Ahoj vsichni,
....Cesky narodni sport je,ze se vsichni staraji jako prvni o ty druhe..... Starejte se vsichni v prve rade sami o sebe,prosim!
Negativni prispevky jsou jen reakce lid,i kteri maji complex...
Jestli ruka nahoru ci dolu,jedno prso vetsi ci mensi... Alice, tomu se neubranis,nejen Ty ale nikdo jiny v zemich Ceskych! I kdyby ta chyba tam opravdu nejaka byla, bylo by to lepsi nez kdyby's priletela z planety "Dokonala"! I kdyby Tve telo bylo vice nez dokonale, nejaky Cech s nizsim sebevedomim by nasel i to co by se najit jako chyba na Tvem tele nedalo...
Fotka je perfektni.Telo celkove? Neodolatelne a kdyz sem vepisu megasuperluxus,je to jen jako bych sem vepsal perfect a to je malo ale dost k te fotce...
Z druhe strany zemekoule koukam na s Tebou vysilane Hadej kdo jsem(takove to VKV-Velmi krehke.... ty nekonecne serialy fakt nemusim tak ani nevim jak si tam vedes) a to je neco cim nejen Ty ale i ostatni spoluporodci vali-super a fandim!!! I Tobe Ondracku ;-) Ale tato discuse je o Tobe.. Bud jen porad tak prirozena, bezprostredni,krasna, moudre chytra,sexy a fajn jako doposud,bavis me!
Nebudu tu psat nejake prani ci podpory,sve si dobudes i beze mne,mas na to!
Jen..., zavidim Tvemu muzi,to je asi chlap, ktery si fakt muze dovolit prochazet se po Praze 4 vedle Tebe s Vasim synem fakticky s nosanem hoooodne vysoko!!!
Prijemny den ori-ro@hotmail.com ;-)
oriro:A je je... jsem ted po sobe cetl co jsem sem vepsal a uz jen cekam na ty Tve "porodce"...Vim, nikdo tam rodit nebude a porota je porota ale uz skoro desetileti neslysim Cestinu tak prosim...Prominte!
kriticka:...no tak tyhle prsa bych nechtela ani zadarmo, mam prsa sice mensi ale pekne tvarovane...jezisi co to ma Bendova to nechapu...nepovedeny vytvor prirody
silveretta:No jejda, tak jsou vidět "jen" nepovedená prsa, z toho bych v šoku až zas tak nebyla. Jestli se tolik rozčiluje ta asi jen proto, že nevypadají souměrně...neřekla bych, že je fotka jakoliv zmanipulována, proto by snad povyku tolik nebylo a hned by se Bendová ohradila
vikule:Myslím si, že kdyby většina ženských vypadala jako Alice, mohla by si pískat Na té fotce se mi moc líbí (i když jsem zmatená z těch jejich prsou - jedno evidentně silikon, druhé příroda ), jako ženská je mi sympatická, jako herečku jí nemůžu soudit, seriály nesleduju. Tak asi tak
zoadz:To by mně zajímalo, na jakých stránkách kolujou ty fotky, protože nebýt tebe Blesku, tak se o nich nedozvím. I když je mi to úplně jedno. Každá žena má každé prso jiné.