DISKUSE K ČLÁNKU

lalola000:za to,tebe taky videt nechceme ty bavis nas ) nezávid,ztrapnujes tady sama sebe,je jasny ze si lecis koplexy na ostatnich vid?

(06. 08. 2009 12:49)

darinfj:prsa ma sice pekny, ale ve ctyriceti bych uz je videt snad ani radsi nechtela...no a v oblyceji teda nic moc...nepsala bych sem, ale docela me pobavily komentare typu:Nikolko, jsi kraaasna...

(03. 08. 2009 09:08)

alzbeta59:tak jsem vam vsem jejim pratelum a rodine a ctenarum vubec nerekla ze je Nikolka skareda, jsem jenom rekla, ze moje prsa v skoro v padesatce vypadaji uplne stejne jako ty jeji v 17 letech. Coz znamena, pokud jste nadseny z jejiho poprsi, tak se citim prima.
Jo a dala jsem par fotek na Facebook pod Alzbeta Cou, takze pokud mate zajem se muzete jit kouknout.
A o to aby nad mym poprsim slintali stari dedci na zachode taky nemam zajem. Ja jsem mezi 16-18 rokem modelovala saty moji svadleny, ktere jsme spolu navrhovaly. Takze vim coje to byt znamy.
Takze uz si dejte pokoj.
Holka je to jinak ale pekna.

(02. 08. 2009 17:03)

beaux:Alzbeta Cou : "Takze vim coje to byt znamy"

možno víš čo je byť známa ale to bolo minule tisícročie ! a trochu "ina doba"
a len nejaká lokálna prehliadka a nie pre čechy a slovensko !

"moje prsa v skoro v padesatce vypadaji uplne stejne jako ty jeji v 17 letech"
(možno to je pravda)
...len si asi nevyužila situaciu a neukazala ich svetu ani zahalené v modeloch od "známej návrharky" ako nádejná modelka !

(02. 08. 2009 19:47)

alzbeta59:beaux, nejvetsi sranda je, ze o nic nejde, za 4 tydny si uz ani nebude nikdo pamatovat jak vypadala

(03. 08. 2009 00:47)

janrezak: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 08. 2009 16:53)

nemo66:Co dodat?
Snad jenom "Bože, Ty jsi krásná!" nebo "Příroda je mocná čerodějka..".
Doufám, že si Nikolky všimne nějaký rejža a brzy ji uvidíme v nějakém českém seriálu.
Moc bych se přimlouval za to, aby admin těchto stránek překryl
to strašidlo z "módní policie" obrázkem Nikolky; když tu Františku vidím,
chce se mi zvracet..

(02. 08. 2009 10:50)

pepe111: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 08. 2009 09:35)

lalola000:Nikolka ti za to nemuze,ze uz si stara a opuchla jezibaba,to si jdi vylevat srdicko jinam a ne na Blesk.cz,tady ti to nežereme babi

(01. 08. 2009 19:06)

alzbeta59:pokud se pamatuju, tak jsem nikde nenapsala ze si stezuju jak vypadam
Logika matky priody je, ze pokud ma nekdo takto svisla prsa v 17, ve 20 se to nelepsi.
deckam varit nemusim protoze jsou to rozumni a dospeli lidi a umi se o sebe postarat
A z toho jak mluvis tak toho o zivote asi moc nevis, protoze ty ani nemas prispevek, pouze napa*** prispevky jinich jedovatosti nekoho, kdo je v hloubi velmi nestasny, a co mi ty zeres nebo nezeres, je mi uplne jedno.
Ja aspon vim kdo jsem a co jsem v zivote dokazala, a ne kazdy komu je 50 vypada "ojete, stare a opuchle". To spise zavani - podle sebe soudim tebe.
Odepsala jsem ti pouze proto, aby jsi vedela ze jsem te vzal na vedomi, ale bylo to poprve a naposledy

(02. 08. 2009 00:45)

lalola000: no jo stará ojetá babka aby se neozvala jste velmi vtipný,jdi radši uvařit deckum))

(01. 08. 2009 19:00)

alzbeta59:prsa ma pekny, ale jestli je ji vazne 17 tak uz ted ji dost sedi dole.
Me bude letos 50, mela jsem 3 deti a kdyz se podivam do zrcadla, tak ty moje prsa vypadaji skoro stejne jako jeji. Kdyz se promitnu ze holka bude starnout - tak az ji bude 50 - bez pomoci doktoru ty bradavky bude mit nekde u kolen - a to si nedelam srandu.
Za druhe - vyfotit se v lese s trickem HORE neni umeni, to dokaze kazdy, profesionalni umelecke akty vypadaji jinak.
Nikolko uc se a studuj - jernom pro pripad, ze ti to modelovani nevyjde.
TO si nedelam srandu, ale myslim to velice vazne.
Pokud je ti vazne 17, mas velmi tezka prsa uz ted. Az ti bude 20 mela bys vazne premyslet o zvednuti prs a mozna zmenseni, jinak ti prsa vahou vytahnou kuzi pod paznima jamkama a budes tam mit takove ty laloky co visi z podprsenky ven.

(01. 08. 2009 18:49)

lalola000:Nikolka ti za to nemuze,ze uz si stara a opuchla jezibaba,to si jdi vylevat srdicko jinam a ne na Blesk.cz,tady ti to nežereme babi

(01. 08. 2009 19:06)

beaux:alzbeta čas sa nedá zastaviť !

síce budeš mať 50 ale podla príspevku si nebola nikdy šťastná !

... LUDIA NAJŤAŽŠIE ZNÁŠAJÚ ŠŤASTNÉHO ČLOVEKA !! !

a nikolke držím palce

(02. 08. 2009 12:58)

barborkaaa83:Ano, lidé těžce snášjí úspěch mladé kočky!! Přesně tak, protože na diskuzích si rádi vybíjejí své mindráky šeredky a chudáci! Nikolko netrap se kecama závistivých, oni se nikdy nedostanou tam jak ty, a ta starší paní padesátiletá--haha to mám strach, beztak je za ní schovaná nějaká tlustoprdka šeredka anebo chlap--no uznejte, proč by tady měla psát padesátiletá o svých prsech a ještě je srovnávat s tvýma!! Tvé fotky na Fotopátračce jsou moc krásný!!! Jsi kočkaaaaaaaaaaaaa a vy zavístiví chudáci, se třeba poserte!!! Niky jsi úžasnáááá!!!

(02. 08. 2009 13:40)

matyldamatylda:barborkaaa83:pokud je přáno,jednou budeme staří všichni.I ve stáří,(to nemyslím tu padesátku,to v dnešní době není žádný věk),jsou lidé krásní,ovšem i v mládí není každý právě krasavec.
Tato slečna není ošklivá,ale dojem z jejich fotek je velmi laciný...,fotky působí dojmem nabídky jistých inzerátů.Jestli tomuto říkáte úžasné....,každý vidí krásu jinde....

(02. 08. 2009 14:03)

barborkaaa83:Jsou lidé i ve stáří krásní, to ano... Niki má spoustu i jiných fotek, a krásná tedy vskutku je.

(02. 08. 2009 15:22)

barborkaaa83:Opravdu je mi až smutno z lidí, co píšou o Nikolce takové hovadiny. Vždyť se podívejte--je to krásná holka, sexy obličej a na fotkách vypadá úžasně! Nikolko, nedej se, jsi velmi pěkná, lidé jsou zlí!! Přeji ti, ať se potkáš s co nejméně takovými lidmi!!! Jsi krásná holka a věřím, že tě uvidíme v mnoha časopisech. P.S: takový obličejíček mít! Jsi krásnááááááá!!!

(01. 08. 2009 18:24)

matyldamatylda:Umělecké akty jsou krásné,ale tyto ordinérní fotky do nich mají hodně daleko...

(31. 07. 2009 19:56)

rppp:Myslim, ze by se mel fotograf i modelka zamyslet. Foceni aktu do 18-ti let asi nebude uplne O.K.

(31. 07. 2009 13:17)
Zpět na Blesk.cz