DISKUSE K ČLÁNKU

romanpos:Mobilní aplikace, která uklízí důvěrné SMS zprávy a informace o důvěrných telefonních hovorech. (htt­p://ww­w.cm­it.cz­/cz/pr­oduc­ts/bw/­index­.html)

(23. 08. 2009 14:59)

iqtestcze09: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 08. 2009 10:05)

beauty:O tomto tématu bych já mohla hodně napsat. Žiju s programátorem, který je ještě k tmu všemu slídil. Uz tehdá, když mi po 14 dnech chození vlezl do mobili, jsem se na něj měla vykašlat. Dnes jsem s ním rok a půl a za tu dobu si zjistil heslo na můj mail, který pry pravidelně kontrolovat, v icq mi nastavil historii. Hesla si neustále měním, ale neni to nic platne. Ještě k tomu mi neustále tvrdí, že mi věří. Je pravda, že za tu dobu se mi tímhle počínáním dost zhnusil, že jsem klesla na jeho úroveň. Sama jsem otevřela jeho výpis za telefon a zjistila jsem, že jeho úcty se najednou dost navýšily, krom toho tam bylo dost mmsek, které rozhodně nebyly pro mě. Z chudááčka vypadlo, že si opět zjistil heslo na můj mail a když viděl, že si tam píšu s jinýma chlapa, tak si začal psát s ženskýma. Jsme naprosto ukázkový páreček.

(17. 08. 2009 15:36)

latimerie:Pokud partner esemeskuje na záchodě, ve sprše či v kotelně, je to 100% - ní nevěra. Když člověk nic neskrývá, je přece pohodlnější psát a číst SMS na příhodenějších místech. Bohužel vlastní zkušenost.

(17. 08. 2009 12:12)

thomasino13: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 08. 2009 08:34)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy