DISKUSE K ČLÁNKU

timoza:Dobry den,
Predminuly patek(4.9.) jsem si mel vyzvednout dceru podle ustni domluvy s byvalou manzelkou na vikend(jsme rozvedeni,dcera je v peci matky).Po par hodinach jsem se vsak dozvedel,ze byvala manzelka odcestovala s dcerou do zahranici,prestoze mela dcera nastoupit od 1.9. do treti tridy zakladni skoly.Tehoz dne jsem to byl nahlasit na policii.V pondeli(7.9.) jsem navsivil zakladni skolu,abych si overil,zda je dcera byla omluvena.Tridni ucitelka me vsak zdelila,ze byvala manzelka dceru ustne odhlasila ze skoly a natrvalo odcestovala do zahranici.O cemz jsem nemel ani v nejmensim tuseni.Toto zdeleni jsem opet hlasil policii.Po vice nez tydnu se mi manzelka ozvala ze Slovinska(Koper),ze dceru prihlasuje do skoly tam a sama bude v tomto meste take zamestnana.S timto jednanim se v zadnem pripade nestotoznuji a uvazuji o prideleni dcery do vlastni pece.Byvala manzelka vsak tvrdi,ze se v zadnem pripade niceho nedopustila,jen odesla pracovat a bydlet do statu pod hlavickou EU.

(15. 09. 2009 18:45)

Lenka Závorková:Hezké odpoledne,mám podobnou zkušenost,ovšem jako matka.Co rodina,to jiné problémy.Jen jsem nepochopila,proč je zde poradna pro zoufalé muže???Kde je poradna pro zoufalé ženy?Nelíbí se mi tahle jednostrannost.A proč musí být rodič zoufalý???Znám rodiče,kteří spolu vychází perfektně i po rozvodu či rozchodu a o děti mají stále zájem.Ten rodič,co své dítě miluje a má s ním pevný vztah,se vůbec nemusí bát,že by o dítě přišel.To,co popisujete,je reakce chlapce na to,že je v jiném prostředí.Nic víc.Myslím,že to chce vše čas.

(09. 09. 2009 18:31)

vinnetouvi:Paní, poradna pro zoufalé muže se to jmenuje proto, že jsou to opravdu zoufalci, macha, tyrani, narcisáci. Vedoucím se stanovil jistý soudruk bolševik Patera, zvoucí se ODBORNÍK, ale takto vyučený elektrikář. Divím se, že když tento kverulant každému vyhrožuje, udává a zažalovává, že už jeho někdo nezažaloval z podvodu vydávání se za odborníka, nechající se nazývat doktor nebo inžennýr a beroucí za svou podvodnou činnost nehorázné peníze od hlupáčků.

(30. 12. 2009 17:47)

anka:Jestli matka popouzi dite nebo ne, nevime. Spis ne, protoze kdyby ano....tak se vas dite na neco z toho co mu rika matka zepta. Odstehoval jste se daleko od ditete....a kdyz jste s nim jednou za mesic....tak se o nej stara vase maminka. Chlape...stydte te se....jednou za mesic je malo......kluk se s vami zacne citit jako s cizim.....a vlastne to dite ztratite......a nejen to....zadelavate mu na problemy v puberte a i pozdeji v zivote.... Pane, jednou mate dite - kdo vam dal pravo se na nej vykaslat? Vzdyt on vas potrebuje....Podle me by jste se mel prestehovat zpatky do blizkosti ditete.... a byl s nim kazdy tyden....a i behem tydne mu zavolal, aby jste zjistil, co skola, co kamaradi a jestli ten kluk neco nepo­trebu­je..­...hl­avne mu tak dat vedet, ze ho mate rad a ze jste tu pro neho.

(09. 09. 2009 14:38)

annallet:

(09. 09. 2009 15:52)

agent007:Ta naše EX uz mu vyplachla pul mozku a neni schopen ve 12 letech se sam rozhodovat. Neresim, nema to cenu ....

(09. 09. 2009 13:49)

popsie7:Překvapuje mě, že dokážete na základě tohoto dotazu ihned odhadnout, že dítě popouzí matka. Většinou na to mají vliv oba. Beru Vaši odpověď jako značně zaujatou. Již několikrát jsem vaše odpovědi četla, a docela bych vám doporučila, abyste si svoje rady předtím než je zveřejníte, konzultoval s odborníky a to nejen s mužskými protějšky. Vašimi odpověďmi často napácháte víc škody než užitku.

(09. 09. 2009 13:45)

annallet:

(09. 09. 2009 15:53)

asdarel:Nejlepší by bylo dostat dítě do vlastní péče nebo alespoň do střídavé, aby matka neměla tolik času jej popouzet a vy jste na ně naopak mohl co nejvíce pozitivně působit. Popouzení matkou by mohlo být i důvodem pro změnu rozhodnutí soudu o výchově. Takové jednání matky totiž dítěti rozhodně neprospívá a buduje v něm dlouhodobě psychické problémy (vždyť přece ono samo má v sobě geny toho hnusného tatínka, tak to je asi samo taky takové, dále si jen těžko v sobě srovnává rozpor mezi tvrzeními matky a realitou, apod.).

(09. 09. 2009 10:36)

vinnetouvi:Hele, podvodník a udavač Patera se vydává za svého diskutéra. Jděte radši na komoušskou schůzi, primitive!

(03. 01. 2010 22:02)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy